Live at We Jazz -videosarja saa jatkoa

1088
lukukertaa

Toisen tuotantokauden seitsemän jaksoa on kuvattu soundcheck-tilanteissa Helsingin We Jazz -festivaalilla joulukuussa 2017. Tänään julkaistavassa ensimmäisessä jaksossa esiintyy Black Motor. Uudet Live at We Jazz -jaksot on ohjannut ja kuvannut Petri Luukkainen.

Helsinkiläinen festivaali, levymerkki ja luova kollektiivi tuottaa jatkoa suositulle Live at We Jazz -videosarjalleen. Vuonna 2013 julkaistulla ensimmäisellä tuotantokaudella yhtyeet soittivat We Jazzin toimistolla, ja nyt puolestaan seitsemän huipputason jazzkokoonpanoa on taltioitu viime joulukuussa Helsingissä järjestetyn We Jazz -festivaalin soundcheck-tilanteissa. Mukana toisen tuotantokauden jaksoissa ovat Black Motor, 3TM, Mopo, Jaska Lukkarinen Trio, Olli Ahvenlahti New Quartet, Timo Lassy & Teppo Mäkynen, sekä We Jazz Rising Star -arvonimellä festivaalilla huomioitu JAF Trio. Jaksoja julkaistaan yksi kerrallaan ja tänään julkaistavassa ensimmäisessä osassa esiintyy Black Motor, jonka esiintyminen on taltioitu Kahvila Sävyssä. Sarjan on kuvannut ja ohjannut mm. Tavarataivas-elokuvastaan tunnettu Petri Luukkainen.

Live at We Jazz / S02 E01 Black Motor: https://youtu.be/MZZKGtet2jM

We Jazz X Lonna -tapahtumat starttaavat keskiviikkona 4.7.a

Joulukuun festivaalinsa ohella We Jazz on aktiivinen tapahtumarintamalla myös kesällä. Suursuosion aiempina kesinä saavuttaneet Lonnan We Jazz -tapahtumat alkavat ensi viikon keskiviikkona, kun merimaisemissa nähdään We Jazz -levymerkille parhaillaan uutta levyä valmisteleva OK:KO. Koko perheelle soveltuvien jazz-iltojen sarja pitää kullakin kertaa sisällään We Jazzin levymerkillä julkaisevan kotimaisen jazzyhtyeen esiintymisen ja We Jazzin DJ-kollektiivin levyvalinnat. Tapahtumiin on vapaa pääsy ja lautta Lonnaan kulkee Kauppatorilta.

We Jazz X Lonna 2018
Lonnan saari, Helsinki
Tapahtuma Facebookissa

ke 4.7. klo 17-21
OK:KO
We Jazz DJs

ke 11.7. klo 17-21
3TM
We Jazz DJs

ke 18.7. klo 17-21
Mopo
We Jazz DJs

ke 25.7. klo 17.21
Alder Ego
We Jazz DJs

ke 1.8. klo 17-21
Bowman Trio
We Jazz DJs