Summer Jazz Club jälleen Jyväskylässä

1915
lukukertaa
Pianisti Antti Lähdesmäki vetää Jyväskylän Summer Jazz Clubia. Kuva: Heta Nykänen.

Kesällä 2017 neljättä kertaa Jyväskylässä järjestettävälle Summer Jazz Clubille on jälleen myönnetty Musiikin Edistämissäätiön apuraha. Myönnetty avustus on opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksellä jaettavaa VAKA-tukea. Kuluvana vuonna Summer Jazz Clubien erityisenä teemana on Jyväskyläläisen jazzkulttuurin tukeminen ja edistäminen; kaksi paikkaa tulevan kesän ohjelmasta on varattu täysin paikallisille bändeille, joita valitessa etusijalla ovat Jyväskylän Konservatorion opiskelijat.

Klubit järjestetään aiempien vuosien tapaan Popparissa kerran kuussa toukokuusta elokuuhun. Jokaisella klubilla esiintyy kaksi nuorista muusikoista koostuvaa bändiä, jotka esittävät omaa jazzmusiikkiaan. Päivämäärät ovat 23.5., 20.6., 25.7. sekä 22.8. Ohjelma julkistetaan myöhemmin keväällä, lisätietoja Summer Jazz Clubin Facebook-sivulta sekä Popparin nettisivuilta.

www.facebook.com/summerjazzclub
www.ravintolapoppari.fi