Kymmenes Flame Jazz -risteily

1530
lukukertaa

 

Ricky-Tick  Big Band & Julkinen Sana – Jukka Perko Tritone Goes Dizzy – Tommy Lindgren Metropolis – Teemu Viinikainen Solo: 100 Years of Thelonious Monk – Jargoslavia – Sun Trio – Jam Sessions – Talk shows – Food – Drinks – Fun – Finland 100 years

Tammikuun 21.-22. päivänä Viking Gracella koetaan jälleen tyylillisesti kattava otanta uusinta suomalaista rytmimusiikkia, kun Flame Jazz Cruise 10 kokoaa jazzin ystävät samaan laivaan.

Jazzia ja hiphopia yhdistävä superkokoonpano Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana tekee viimeisen yhteisesiintymisensä ennen pitkää taukoa Flame Jazz Cruise 10:llä. Palefacen, Redraman ja Tommy Lindgrenin muodostamalla Julkisella Sanalla sekä Valtteri Pöyhösen liidaamalla 17-jäsenisellä Ricky-Tick Big Bandilla on tärkeä paikka Flame Jazz Cruisen historiassa.

Huomioimme näyttävästi myös sen, että kahden jazzin edesmenneen suurmiehen, Dizzy Gillespien ja Thelonious Monkin syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 100 vuotta. Aikoinaan Gillespien bändin riveissä Eurooppaa ja Yhdysvaltoja kiertänyt saksofonisti Jukka Perko kunnioittaa jazzin legendaa triokeikan muodossa. Kitaristi Teemu Viinikainen soittaa soolona harvinaisen Thelonious Monk -setin.

Kymmenes Flame Jazz Cruise on juhlaristeily monessakin mielessä. Voimme ylpeinä kertoa, että vuoden ensimmäinen jazzristeilymme on yksi Suomi 100 -hankkeen avaavista tapahtumista. Ohjelmistomme tuo suomen kielen monimuotoisuutta esiin uusimman musiikin keinoin.

Balkan-vaikutteista progejazzfunkia esittävä Jargoslavia ja tummansävyinen Tommy Lindgren Metropolis osoittavat, kuinka suomi taipuu kansainvälisten vaikutteiden siivittämänä uskomattomiin uusiin muotoihin!

Jazzväen kokoavalla risteilyllä on jälleen luvassa myös jameja, odottamattomia kohtaamisia ja muita iloisia yllätyksiä!

Flame Jazz Cruise 10
La 21.1. klo 20.55 (paluu su 22.1. klo 19.50)
Viking Grace
Liput: Viking Line

Lisätiedot:
Flame Jazz ry
044-0412026
www.flamejazz.com