Inga Söder julkaisee debyyttialbuminsa

1303
lukukertaa

 

Rovaniemeläislähtöinen Inga Söder on esiintynyt yli vuosikymmenen useiden eturivin artistien kanssa sekä arvostettujen orkestereiden solistina.  Hän on monipuolisena laulajana yksi Suomen työllistetyimpiä freelancer-solisteja, mutta nyt aika on kypsä omalle debyytille.“Halusin odottaa, jotta olisin täysin varma mitä musiikillani haluan sanoa. Kun visioni selkeni, tiesin tarkalleen, mitä minun pitää tehdä: palata lähtöasetelmaan. Isäni on jazz-rumpali ja musiikilliset juureni ovat syvällä jazz-musiikissa. Otan sävellyksissäni vaikutteita myös popista, jota olen laulanut vuosikausia. Näin syntyvä yhdistelmä edustaa parhaiten sitä, mitä olen artistina. Toivon, että pop-vaikutteinen musiikki kiehtoo myös niitä, jotka eivät jazzia yleensä kuuntele”, Söder sanoo.

Levyllä ovat mukana suomalaisen jazz- ja pop-musiikin ykkössoittajat, Joonas Haavisto, Ape Anttila, Ville Pynssi, Matti Oja ja Jukka Eskola. Levyn kaikki sanoitukset ja suuri osa sävellyksistä ovat Söderin omaa käsialaa.“Albumi sai alkunsa ajatuksesta, että emme voi kontrolloida elämää. Meidän pitäisi vain luottaa, että elämä vie meidät oikeisiin paikkoihin. Uskon, että irti päästäminen vie meitä eteenpäin. Laulut kertovat pyristelystä rakkaudessa ja luottamuksessa, vaikka sisimmässäni tiedän, että pitäisi päästää irti rimpuilusta ja antaa virran viedä. Haluan musiikillani välittää ihmisille lohtua, että elämä kantaa ja virta tulee kuljettamaan oikeisiin paikkoihin.”

Youtube-video

Konsertit:
19.11. klo 19 Oulu, Areena Oulu, Club for five shown lämppärinä
7.12. klo 19 Oulu, Oulunsalon kirkko, MLL: n joululaulujen ilta (Inga Söder, solistiesiintyminen)
10.12. Rovaniemi, Korundi

Inga Söder (s. 1980) on rovaniemeläislähtöinen laulaja, lauluntekijä ja laulunopettaja. Hänet muistetaan muun muassa Tartu Mikkiin, sekä vuoden 2013 The Voice of Finland -ohjelmista. Inga oli Linnan juhlien Kaartin Combon ensimmäinen naissolisti ja hän on esiintynyt useiden eturivin artistien kanssa, sekä arvostettujen orkestereiden solistina.

Inga Söder: Stream Carries
Jakelu: Running Moose Productions
1. The Stream Carries / 2. Trust yourself / 3. Heal Me / 4. I Just Feel That You Love Me / 5. Home is Near You / 6. Silence of Soul / 7. Too Much for My Heart / 8. Don’t Want You to Go / 9. Falling in Love It Isn’t HardSävellykset Inga Söder, paitsi 6. Joonas Haavisto ja 7. Ape Anttila

Inga Söder, laulu
Joonas Haavisto, piano & wurlitzer
Ape Anttila, basso & kitara & perkussiot
Ville Pynssi, rummut & perkussiot
Matti Oja, kitara
Jukka Eskola, trumpetti
+ jousikvartetti