Sanna Ruohoniemen esikoinen ilmestyy lokakuussa

1118
lukukertaa

Jazzlaulaja ja säveltäjä Sanna Ruohoniemi edustaa ruotsalaisista muusikoista koostuvan kvintettinsä kanssa vahvasti ja tyylikkäästi monipuolista kuvaa siitä, mitä jazz tänä päivänä on. Yhtyeen musiikin juuret löytyy jazzmusiikin traditiosta ja kokoonpano yhdistelee tähän pohjoismaisen kansanmusiikin vaikutteita, vapaata improvisaatiota ja kaikkea siltä väliltä.

Yhtyeen välinen dialogi, vahva yhtyesoitto, leikkisyys ja tarttuvat sävellykset vetävät kuulijan musiikilliseen maailmaansa, kuten tekee laulujen syväluotaavat tekstit ja vokalismin lumoava yhdistelmä herkkyyttä ja pohjoisen pitkän talven raakaa voimaa.

“Sanna is a very special singer, she will move you. With her quiet, naked persona and her truly honest musicianship she will take you to places and she will touch your heart. Sanna Ruohoniemi is a genuine jazz musician, true to her inner self, a seeker exploring the boundaries of her musical ability – very brave in her pursuit and certainly succesfull. This applies also to her group, they work really well together.”
– Irene Sjögren

Sanna Ruohoniemi (Fi) – laulu
David Bennet (Swe) – alttosaksofoni
Andy Yeo (Swe) – kitara
Jonas Grumstedt (Swe) – kontrabasso
Simon Andersson (Swe) – rummut
SANNA RUOHONIEMI LIVE:
Levynjulkaisukonsertit

5.10 Helsinki, Rytmihäiriöklubi, Juttutupa klo 21
6.10 Pietarsaari, Jazzoo, O’Learys klo 21
7.10 Kokkola, Keski-Pohjanmaan konservatorio klo 19
8.10 Vaasa, Doobop-club klo 22
11.10 Stockholm Jazz Festival, Scalateatern klo 22
27.10 Stockholm, Sta Clara klo 20
10.11 Stockholm, Jazz på Hellsten, Hotel Hellsten klo 20
16.11 Uppsala, Almtunan kirkko klo 19

www.sannaruohoniemi.com