We Jazz järjestää kesätapahtumien sarjan Lonnan saarella

1029
lukukertaa
Numminenkin Lonnassa!
Numminenkin Lonnassa!
Numminenkin Lonnassa!

Kesäsunnuntaisin Lonnan saaren täksi kesäksi valmistuvissa uusissa tiloissa esiintyvät kotimaisen jazzin kärkinimet ja We Jazzin deejiikollektiivi. Kunkin tapahtuman avaa Radio Helsingin suositun Jazz kiinnostaa -ohjelman livelähetys, jossa vierailevat Lonnan esiintyjät. Avajaistapahtumassa 12.6. levynjulkaisuaan juhlistaa Jukka Eskola Soul Trio.

Kotimaisen jazzkentän edelläkävijänä tunnettu helsinkiläinen We Jazz järjestää kovatasoisen 10 tapahtuman sarjan Lonnan saarella kesällä 2016. Sunnuntaiset jazz-iltapäivät pitävät sisällään live-esiintymisen, We Jazzin DJ-kollektiivin levyvalinnat ja Radio Helsingin Jazz kiinnostaa -ohjelman livelähetyksen. Sarja pyörähtää käyntiin 12.6. jolloin livenä Lonnassa esiintyy uutta julkaisuaan juhlistava Jukka Eskola Soul Trio. Muita kesän esiintyjiä ovat mm. Jukka Perko Avara, rumpali Teppo Mäkysen luotsaama triokokoonpano 3TM, M.A. Numminen & Uusrahvaanomainen Jatsiorkesteri, Eero Koivistoinen Quartet ja Aili Ikonen.

”Viime vuonna kokeilimme Lonnaa esityspaikkana yhden testitapahtuman verran ja nyt tuntuu luontevalta laajentaa konseptia merkittävästi”, toteaa We Jazzin taiteellinen johtaja ja Teppo Mäkysen kanssa Jazz kiinnostaa -ohjelmaa toimittava Matti Nives. ”Radio-ohjelma, keikat ja deejiitoiminta muodostavat täyteläisen kokonaisuuden kuhunkin sunnuntaihin ja tavoittavat toivottavasti mahdollisimman monipuolisen joukon jazzin ystäviä leppoisassa kesätunnelmassa.”

Sunnuntait aloittava Radio Helsingin Jazz kiinnostaa -radiolähetys on luonteva johdatus kunkin tapahtuman ohjelmaan ja radiovieraina kuullaan kunkin sunnuntain esiintyjiä, jotka avaavat ajatuksiaan jazziin ja musiikkiinsa liittyen.

Tapahtumat järjestetään Lonnan tulevana kesänä avautuvalla uudella terassilla ja huonomman sään sattuessa sisällä Lonnan makasiineissa. We Jazzin kesäsarjan liput ovat ennakkomyynnissä Tiketin myyntipisteissä ja saatavilla on yksittäislippujen ohella perhelippuja ja kausikortti. Yleisö pääsee Lonnaan alle 10 minuutissa Kauppatorilta JT-Linesin lautoilla.

We Jazz X Lonna 2016
Lonnan saari, Helsinki
sunnuntaisin klo 12-18 (Jazz kiinnostaa klo 12-14, bändit klo 15)
12.6. Jukka Eskola Soul Trio, We Jazz DJs, Jazz kiinnostaa live
3.7. Eero Koivistoinen Quartet, We Jazz DJs, Jazz kiinnostaa live
10.7. 3TM (Mäkynen / Lötjönen / Kannaste), We Jazz DJs, Jazz kiinnostaa live
17.7. Jukka Perko Avara, We Jazz DJs, Jazz kiinnostaa live
24.7. Teemu Åkerblom Quartet, We Jazz DJs, Jazz kiinnostaa live
31.7. Jukka Perko trio plays Dizzy Gillespie, We Jazz DJs, Jazz kiinnostaa live
7.8. Aili Ikonen, We Jazz DJs, Jazz kinnostaa live
21.8. M.A. Numminen & Uusrahvaanomainen Jatsiorkesteri, We Jazz DJs, Jazz kiinnostaa live
28.8. Mopo, We Jazz DJs, Jazz kiinnostaa live
4.9. Bowman Trio, We Jazz DJs, Jazz kiinnostaa live

Liput 18/12 €, perhelippu 35 € (2 aikuista + 2 lasta), kausikortti (kaikki tapahtumat) 99 / 69 €, ennakot Tiketti
Tapahtuma Facebookissa

Yhteistyössä: Lonna, Radio Helsinki
Tapahtumaa tukee Musiikin edistämissäätiö