Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana kiertueella syksyllä 2015

1548
lukukertaa
Kuva: Joni Sarkki.
Kuva: Joni Sarkki.
Säveltäjä-kitaristi Valtteri Laurell Pöyhösen johtama 17-jäseninen Ricky-Tick Big Band ja Julkinen Sana -kolmikon karismaattiset hip hop -pioneerit Paleface, Redrama ja Tommy Lindgren lähtevät ensi syksynä konserttisalikiertueelle. Kyseessä on yhtyeen historian ensimmäinen salikiertue ja se sisältää seuraavat 7 konserttia:
14.10. Kuopion Musiikkikeskus klo 19
19.10. Tampere-talo klo 19
20.10. Logomo, Turku klo 20
22.10. Helsingin Kulttuuritalo klo 15 ja klo 19
04.11. Jyväskylän Paviljonki klo 19
05.11. Tapiolasali, Espoo klo 19
Viime vuonna Helsingin Kulttuuritalon iltakonsertti myi vajaan 1500-paikkaisen Kulttuuritalon lähes loppuun 5 kuukautta ennen varsinaista konserttipäivää. Valtavan kysynnän vuoksi samalle päivälle avattiin toinenkin konsertti, ja lopulta hurmoksellisia keikkoja kerääntyikin todistamaan yli 2600 fania, mikä on harvinaista mille tahansa genrelle – saati sitten bigband-räpille. 
Tänään julkaistaan myös livevideo Vielä Vähän -kappaleesta, joka löytyy lokakuussa 2015 julkaistulta yhtyeen kakkosalbumilta Korottaa Panoksii. Video on kuvattu Kulttuuritehdas Korjaamon loppuunmyydyillä tuplakeikoilla maaliskuussa 2016.
Katso Vielä Vähän –livevideo tästä: https://www.youtube.com/watch?v=zSohJ20-Eio

Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana tekee tänä vuonna noin parikymmentä keikkaa ympäri Suomen ja keikkailee ahkerasti myös kesäfestivaaleilla (mm. Ruisrock, Jyväskylän Kesä, Pori Jazz, Ilosaarirock, Qstock) ennen vuoden päättävää konserttisalikiertuetta.

Kokoonpano
Valtteri Laurell Pöyhönen, kapellimestari, kitara, sähköpiano
Karri ”Paleface” Miettinen
Tommy Lindgren
Lasse ”Redrama” Mellberg
Jukka Eskola: lead-trumpetti, flyygelitorvi
Kalevi Louhivuori: 2. trumpetti, flyygelitorvi
Mikko ”Gunu” Karjalainen: 3. trumpetti, flyygelitorvi
Janne Toivonen: 4. trumpetti, flyygelitorvi
Petri ”Pope” Puolitaival: 1. alttosaksofoni, huilu, pikkolohuilu
Ari Jokelainen: 2. alttosaksofoni
Jussi Kannaste: 1. tenorisaksofoni
Antti Hynninen: 2. tenorisaksofoni, huilu
Linda Fredriksson: baritonisaksofoni
Kasperi Sarikoski: 1. pasuuna
Juha ”Jay” Kortehisto: 2. pasuuna
Heikki Tuhkanen: 3. pasuuna
Juho Viljanen: bassopasuuna, tuuba
Antti Lötjönen: kontrabasso
Sami Koskela: lyömäsoittimet
Jaska Lukkarinen: rummut