Aura Flow julkaisee toisen albuminsa

948
lukukertaa

dynamo

Ykköskorin turkulaismuusikoista koostuva Aura Flow julkaisee toisen albuminsa Dynamo 18.3. Fredriksson Music -levymerkin kautta. Saksofonisti Max Zenger, pianisti Henri Mäntylä, kitaristi Henri Marjamäki, basisti Teemu Åkerblom ja rumpali Jussi Fredriksson muodostavat svengaavan kokoonpanon, joka heijastelee Turun väkevää jazzvaihetta. Aura Flow juhlistaa albuminsa julkaisua esiintymällä julkaisupäivänä 18.3. Turun Flame Jazz -klubisarjassa Sigyn-klubila, 26.3. Paraisilla ja matkustamalla 22.4. keikalle Kölnin Artheateriin.

Vuonna 2014 You’ll Hear from Me -albumillaan debytoinut Aura Flow pitää sisällään muusikoita, joiden vaikutusalue ulottuu kauas Turkua kauemmas. Max Zengeriä on kuultu viime aikoina mm. rumpali Teppo Mäkysen elokuvakonsertissa Helsingin Sibafestissä ja yhtyetoveri Teemu Åkerblomin juuri debyyttialbuminsa julkaisseen kvartetin riveissä. Pianisti Henri Mäntylä on esiintynyt hiljattain mm. saksofonisti Timo Lassyn tähdittämissä suosituissa gospeljazzkonserteissa. Sekä pianistina että rumpalina tunnettu Jussi Fredriksson on oman muusikonuransa ohella Flame Jazz -konseptin puuhamies ja merkittävä Turun jazz-elämän elävöittäjä. Aura Flow’n kappalemateriaalista vastaavat uudella albumilla Max Zenger ja Henri Mäntylä, kumpikin neljän kappaleen verran.

Energistä, melodista ja svengaavaa jazzia esittävä Aura Flow on raikas tuulahdus Turusta. Toisella albumillaan yhtye syventää ilmaisuaan ja tähyää enenevässä määrin myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

Aura Flow: Dynamo
Fredriksson Music 2016 (FRMCD017, julkaisupäivä 18.3.2016)
Jakelija: Playground Music

1. Dynamo / 2. Open Road / 3. Dancing Donna / 4. Avnjuts Kall / 5. Västerleden / 6. Memory Times / 7. Tre Ugglor / 8. Daily News

Sävellykset: Max Zenger (1., 3., 4., 7.) ja Henri Mäntylä (2., 5., 6., 8.)
Max Zenger, saksofoni / Henri Mäntylä, piano / Henri Marjamäki, kitara / Teemu Åkerblom, basso / Jussi Fredriksson, rummut

Aura Flow – Dynamo-levyn julkaisukonsertti
pe 18.3. klo 19 Turku, Flame Jazz / Sigyn-klubi (Linnankatu 60)
Liput 15/10€
Tapahtuma Facebookissa

muut esiintymiset:

la 26.3. Råttis, Parainen
pe 22.4. Köln, Saksa / Artheater
Aura Flow Facebookissa
Fredriksson Music Facebookissa