Paksu Jazz Club esittäytyy!

1405
lukukertaa

”There are two kinds of music. Good music, and the other kind.” -Duke Ellington

Paksu Jazz Clubin päämääränä on tuoda yhteen eri musiikkityylien osaajia ja kuulijakuntaa. Klubilla tullaan kuulemaan laadukkaan housebandin johdolla jazzia ja muuta rytmimusiikkia sekä crossover-projekteja. Monipuoliset ja mielenkiintoiset musiikki-illat kodikkaassa ympäristössä ovat Paksulle tärkeämpiä kuin tiukat linjat.

Klubilla kuullaan Suomen kärkinimiä ja nuoren sukupolven nousevia kykyjä, persoonallisia sävellyksiä sekä rohkeita sovituksia.

Paksu Jazz Club järjestetään torstaisin kaksi kertaa kuukaudessa, kokoonpanot esiintyvät klo 21 alkaen ja sisäänpääsy on ilmainen. Klubia pyörittää jazzmuusikko Aleksi Ranta, jonka keräämän housebandin eteen saapuu jokaisena klubi-iltana joku vieraileva artisti.

28.2. lähtien klubilla on aina keikan jälkeen tiedossa myös rytmimusajamit, joihin kaikki ovat tervetulleita soittamaan. Jamit pääsevät alkamaan klo 23 maissa. Paksulla on oma backline, eli riittää kun saapuu paikalle. Jamit kestävät noin 02 asti, tarvittaessa pidempään. Soittajille on tarjolla juotavaa…

14.2. Samuli Mikkonen, Aleksi Ranta ja houseband
28.2. Heta Keskinarkaus, Aleksi Ranta ja houseband
14.3. Gudrid Hansdottir, Aleksi Ranta
28.3. Paksu Jazz Club, vieraileva artisti julkaistaan myöhemmin
4.4. Paksu Jazz Club, vieraileva artisti julkaistaan myöhemmin
18.4. Mikko Innanen, Aleksi Ranta & Houseband

Studioravintola Paksu
Yliopistonkatu 5
00100 Helsinki
tel. +358 50 361 0948
www.paksu.fi