Peter Weniger Arabiasalissa

4685
lukukertaa

Jazz-Institut Berlinissä vuodesta 1999 opettanut saksofonisti Peter Weniger (s. 1964) opettaa ja esiintyy Metropolian pop/jazzissa ti 15.– to 17.1.2013. Weniger konsertoi Metropolia pop/jazzin opettajista ja opiskelijoista kootun ensemblen kanssa Arabiasalissa keskiviikkona 16.1.2013 klo 19.00.

Weniger on ilmiömäinen saksofonisolisti, joka on saavuttanut kilpailumenestystä ja huomiota jazzfestivaaleilla. Weniger on tehnyt yhteistyötä mm. seuraavien muusikoiden ja kokoonpanojen kanssa: Hubert Nuss, Conrad Herwig, John Aebercrombie, Rufus Reid, Adam Nussbaum, David Liebman, Carl Allen, Dennis Erwin, John Schröder, Jeff Hamilton, Christian Ramond, Lynn Seaton, Wolfgang Haffner, Decebal Badila, Rob Pronk ja the Metropol Orchestra.

Peter Weniger

Metropolia Jazz Night
Ke 16.1.2013 klo 19.00
Peter Weniger & Ensemble
THIS IS WHAT WE DO!
Kadi Vija, laulu – Peter Weniger, saksofoni – Ilkka Arola, trumpetti – Antti Rissanen, pasuuna – Samuli Erkkilä, kitara – Markus Niittynen, piano – Joonas Tuuri, basso – Tomi Salesvuo, rummut.