Jälkilöylyt Nyyrikissä

1225
lukukertaa
Jussi Lehtonen on mukana Jälkilöylyissä.
Jussi Lehtonen on mukana Jälkilöylyissä.

Teatteriravintolatoiminnastaan tunnettu Ravintola Nyyrikki jatkaa syksyllä alkanutta jazzklubitoimintaansa. Jazzia kuullaan koko kevätkauden ajan välillä 12.1.-1.6.2013. Syksyllä Puu-Käpylässä aloittanut klubi on saavuttanut yleisön erittäin hyvin ja jazzin kuulijoita on riittänyt välillä tungokseen asti.

– Olemme todella tyytyväisiä siihen, että lähdimme mukaan ja päätimme panostaa jazziin. Jälkilöylyt ovat ylittäneet kaikki odotuksemme, yleisö on todella ottanut meidät hienosti vastaan ja muusikot ovat myös olleet iloisia uudesta klubista. Korkeatasoiselle jazzklubitoiminnalle on selvästi olemassa tilaus Helsingissä. Tästä jatketaan kesää kohti monipuolisella ohjelmistolla, kertoo ravintoloitsija Terhi Aunila Nyyrikistä.

Klubin kevätkauden avaa lauantaina 12.1. Jussi Lehtonen Trio. Yhtye soittaa ensimaistiaisia tulevalta levyltään joka julkaistaan huhtikuussa Prophone-levymerkillä. Yhtyeessä soittavat Jussi Lehtonen (rummut), Joonatan Rautio (saksofoni) ja Mikko Helevä (urut).

Kevätkauden ohjelma julkistetaan kahdessa osassa: tässä vaiheessa tammi-maaliskuu ja myöhemmin huhti-toukokuu. Alla Nyyrikin Jälkilöylyjazzien tammi-maaliskuun vahvistettu ohjelma:

TAMMIKUU
12.1. Jussi Lehtonen Trio
19.1. Joonas Haavisto Trio
26.1. Robin Verheyen & Aki Rissanen Quartet

HELMIKUU
2.2. Sonny Heinilä Quartet
9.2. Kahden Miehen Galaksi
16.2. Reija Lang New Trio
23.2. Mopo

MAALISKUU
2.3. Susanna Hietala Herkkutrio
9.3. Alexi Tuomarila Quartet
16.3. Maija Hapuoja & Heikki Sarmanto Duo
23.3. Riitta Paakki Quartet
30.3. ei konserttia

Ravintola Nyyrikin JälkilöylyJazzit tuottavat jazzaktivistit Reija Lang & André Sumelius. Ohjelmatiedot ja artistiesittelyt löytyvät Ravintola Nyyrikin sivuilta osoitteessa www.nyyrikki.fi ja Facebookista www.facebook.com/Nyyrikkijazz. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Osoite: Ravintola Nyyrikki, Pohjolankatu 2, puh. 09-757 2299.