Flame Jazz risteilee Itämerellä

885
lukukertaa

class=”alignnone size-full wp-image-7034″ title=”cruise” src=”http://u68792.www2.webdomain.fi/wp-content/uploads/cruise.jpg” alt=”” width=”300″ height=”162″ />

Ensimmäistä kertaa järjestettävällä Flame Jazz -risteilyllä Silja Europan valtaa 29.-30.9. kuusi kokoonpanoa neljällä eri estradilla. Luvassa on monipuolinen tarjonta hienoja konsertteja, villejä jameja ja tietenkin tanssia.

Hiljattain kiitellyn Valoa Pimeään -albuminsa julkaissut Emma Salokoski Ensemble esiintyy sunnuntaina laivan Teatterissa. Tätä ennen lavalla nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen, kun menestysyhtye HERD ja laulaja Aili Ikonen hurmaavat yleisön teemalla: “Jazzbasilli” – iskelmän kulta-ajan hittejä uusina sovituksina.

Flame Jazz Cruisen lauantai-iltana ollaan menevämmissä tunnelmissa. Ravintola Ocean Clubissa yleisöä tanssittaa ensin huippujazzareista koostuva perinteikästä tanssimusiikkia soittava Jose Mäenpää Hot, jonka perään lavalle nousee tämän hetken kuumin suomalainen soulryhmä The Northern Governors.

Pitkin risteilyä laivan pubissa pyörii jamit, joissa kuullaan risteilyn esiintyjiä sekä yllätysvieraita Flame Jazz House Bandin säestämänä. Lisäksi ruokaravintolassa makunautintoja täydentää turkulainen Sanna Vartiainen & Henri Marjamäki Duo.

Musiikinystäviä hemmotellaan siis huolella ja vieläpä edullisesti, kun risteilylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin risteilyn konsertteihin. Flame Jazz Cruise alkaa lauantaina 29.9.2012 klo 20.15, kun Silja Europan köydet irtoavat Turun satamasta. Paluu on sunnuntaina 30.9 klo 19.

Lippuvaraukset: www.tallinksilja.com