Kaisa Kulmala Trio Sibelius-Akatemiassa

1314
lukukertaa

Vuonna 2007 perustettu Kaisa Kulmala Trio soittaa pääasiassa Kulmalan ja Huhtalan sävellyksiä. Musiikillisia vaikutteita on poimittu niin perinteisestä, kuin free- ja pohjoismaisesta jazzista, sekä myös klassisesta ja elokuvamusiikista. Triolta on ilmestynyt levy ”Tribute” (Texicalli 2009).

Trion perustaja Kaisa Kulmala on jazzopintojen ja muun taiteellisen työn ohella työskennellyt Helsingin Kaupunginteatterin eri esityksissä viitisen vuotta, viimeisimpinä työtehtävinä kapellimestari/muusikko musikaalikomediassa ”Lainahöyhenissä”, sekä maaliskuun alussa ensi-iltaan tulevassa revyyssä ”Va va de ja sa!”.

Jori Huhtala on esiintynyt ja levyttänyt lukuisilla festivaaleilla Suomessa ja ulkomailla mm. Kvaldan, Outi Tarkiainen ensemblen, UMO:n, Samuli Mikkosen, sekä Felipe Sallesin kanssa. Muita yhtyeitä mm. Hanne Pulli & Space Machine sekä Verneri Pohjola-Joonas Riippa Quartet. Georg Malmstén-säätiö on tukenut hänen sävellystyötään myöntämällä apurahan 2005.

Ville Pynssi on työskennellyt monipuolisena muusikkona Suomessa ja ulkomailla mm. Mika Pohjola -kvintetin, Dimos Dimitriadis -quartetin, Severi Pyysalo -trion, Phil Markowitzin, Rick Margitzan, Jukka Perkon, Severi Pyysalon, Jarmo Savolaisen ja UMO:n kanssa. Lisäksi hän on työskennellyt teatterimuusikkona lukuisissa projekteissa.

Kaisa Kulmala trio
Kaisa Kulmala, piano
Jori Huhtala, basso
Ville Pynssi, rummut

12.3.klo 20.00
Sibelius-Akatemia
kamarimusiikkisali
Pohjoinen Rautatiekatu 9
liput: 15/10/5 €
www.lippu.fi tai p. 0600 900900