Viapori Jazzissa 2700 kävijää

1310
lukukertaa

11. Viapori Jazz järjestettiin menestyksekkäästi 24.-27.8.2011. Festivaalin kokonaiskävijämäärä oli 2 700. 10 konsertista 8 myytiin loppuun.

Suomen festivaalikartalla paikkansa vakiinnuttaneessa Viaporissa Jazzissa juhli jälleen kotimaisen jazzmusiikin kärki. Festivaalilla esiintyivät mm. Verneri Pohjola, Emma Salokoski, Iiro Rantala, Paula Vesala ja Pekka Kuusisto. Tapahtuma otti tänä vuonna käyttöön suuren suosion saavuttaneen uuden konserttipaikan, Jääkellarin.

Tapahtuman taiteellinen johtaja Jukka Perko juhlii tänä vuonna myös 25-vuotistaiteilijajuhlaansa. Perko keikkailee ahkerasti syksyllä 2011 Viaporissakin esiintyneen yhtyeensä Jukka Perko Streamline Jazztetin kanssa.

Viapori Jazz järjestetään seuraavan kerran 22.-25.8.2012. Tapahtuma on osa Helsingin juhlaviikkojen ohjelmistoa.