Jerry Bergonzi Sibiksen vieraana

1300
lukukertaa
Jerry Bergonzi. Kuva: Chehalis Hegner.
Jerry Bergonzi. Kuva: Chehalis Hegner.

Saksofonisti Jerry Bergonzi, kitaristi Jesse van Ruller ja pianisti Guillermo Klein edustavat oman alansa ehdotonta eliittiä, mutta Suomessa heitä on kuultu harvoin. Sibelius-Akatemian jazzosasto kutsui heidät kolmen päivän leirille tekemään yhteistyötä osastolla opettavien muusikoiden kanssa ja tuomaan näin uusia tuulia Suomen jazzkentälle.

Vierailu huipentuu konserttiin, jossa vieraat esiintyvät yhdessä kolmen suomalaisista huippumuusikoista kootun yhtyeen kanssa.  Konsertista tekee erittäin mielenkiintoisen myös vierailijoiden mukanaan tuoma tyylillisesti monipuolinen ja persoonallinen ohjelmisto.

Yhtyeissä soittavat seuraavat jazzosaston opettajat: Ape Anttila, Manuel Dunkel, Jussi Fredriksson, Joonas Haavisto, Mikko Helevä, Ville Herrala, Kari Ikonen, Jussi Kannaste, Jarno Kukkonen, Jussi Lehtonen, Sami Linna, Jaska Lukkarinen, Riitta Paakki, Jari Perkiömäki, Ville Pynssi, Joonatan Rautio, Antti Rissanen, Jenny Robson ja Mia Simanainen.

Jerry Bergonzi (UK), Jesse van Ruller (NL) & Guillermo Klein (AR) meet the Sibis Jazz Faculty
25.05.2011 klo 19:00 Kulttuuritehdas Korjaamo Töölönkatu 51
Liput:20 – 10€ Lippupiste www.lippu.fi p.0600 900900 / tai tuntia ennen ovelta