UMO ja Club For Five kiertueella

1161
lukukertaa

Lauluyhtye Club For Five ja jazzorkesteri UMO kiertävät ympäri Suomea 6.-16.4. Erilaisella Tangokonsertillaan. Kevään ehdottomassa viihdespektaakkelissa tarjoillaan Unto Monosen ja Toivo Kärjen ikivihreitä tangoja uusina ja yllättävinä versioina.

Erilainen tangokonsertti on kunnianosoitus kahdelle suomalaiselle säveltäjälegendalle. Monosen ja Kärjen tuttuihin sävelmiin avautuu uusi näkökulma, kun hyvin epätavallinen kokoonpano   - big band ja viisihenkinen lauluyhtye  -  tuo omissa tulkinnoissaan yhteen erilaisia musiikkimaailmoja. Kohtalokas tango yhdistyy jännittävällä tavalla elokuvamusiikkiin, jazziin, discoon tai rockiin. Kekseliäät sovitukset, joista vastaavat mm. Marzi Nyman ja Pessi Levanto, vievät suomalaissäveliä ympäri maailman Amerikasta Argentiinaan ja Kuuban kautta Portugaliin.

– Olemme halunneet jo kauan tehdä suomalaisen tangokonsertin, koska arvostamme paljon Unto Monosen ja Toivo Kärjen elämäntyötä. Meillä oli UMOn kanssa yhteinen kiinnostus tutkia, mitä kaikkea uutta vanhojen sävelten takaa löytyy, Club For Fivesta tuttu laulaja Jouni Kannisto kertoo.

Aiemmin Club For Five on tehnyt yhteistyötä UMOn kanssa 2009-2010 säveltäjä Jukka Linkolan ohjelmistolla.

Club For Fivella uusi kokoonpano

Vuosia konserttiyleisön kestosuosikkina pysynyt Club For Five on Maija Sariolan, Jouni Kanniston, Tuukka Haapaniemen, Eeppi Ursinin ja Juha Viitalan muodostama lauluyhtye. Ursinin ja Viitalan liityttyä yhtyeeseen alkuvuodesta 2011 siitä samalla poistuivat entiset jäsenet, Susanna Hietala ja Tuomas Ahola. Hietala julkaisi oman sooloalbuminsa viime syksynä. Club For Fiven uuden suomenkielisen albumin on suunniteltu ilmestyvän loppusyksystä 2011.

Club For Five & UMO: Mononen ja Kärki – Erilainen Tangokonsertti
Ke 6.4. klo 19.00 Verkatehdas, Vanaja-sali, Hämeenlinna
To 7.4. klo 19.00 Kuusankoskitalo, Kouvola
La 9.4. klo 19.00 Tampere-talo
Ke 13.4. klo 19.00 Savonlinnasali
To 14.4. klo 19.00 Kuopion musiikkikeskus
Pe 15.4. klo 19.00 Sibeliustalo, Lahti
La 16.4. klo 19.00 Mikaeli, Martti Talvela –sali, Mikkeli