Seppo Kantonen trio Jazz Jkl Live -konserttisarjassa

281
lukukertaa
Kuva: Teemu Mattsson.

Pitkän ja monipuolisen uran tehnyt pianisti Seppo Kantonen esiintyy uuden trionsa kanssa Jazz Jkl Live -konserttisarjassa Popparissa perjantaina 26.1. Vuonna 2023 perustettu kokoonapano esittää Kantosen omia sävellyksiä, ja siinä ovat mukana basisti Antti Lötjönen ja rumpali Markku Ounaskari. 

Yli 40-vuotisen ammattiuransa aikana Kantonen on työskennellyt niin jazzin, rockmusiikin kuin länsimaisen taidemusiikin parissa; Saarijärven Pylkönmäellä kasvanut Kantonen halusi jo nuorena musiikinopiskelijana hallita kaikki genret. Palkittua muusikkoa on kuultu noin 200 albumilla, mm. Pekka Pohjolan, Eero Koivistoisen ja Otto Donnerin kokoonpanoissa. Viime vuosina Kantonen on profiloitunut paljolti myös säveltäjänä.

Seppo Kantonen –  pianoAntti Lötjönen – kontrabasso
Markku Ounaskari – rummut

Jazz Jkl Live: Seppo Kantonen trio Ravintola Popparissa pe 26.1. klo 19. Liput 20/15 €.

Lippujen ennakkovarausTapahtuma Facebookissa