Tuomo Dahlblom Natural Quartet Jazz Jkl Live -konserttisarjassa

539
lukukertaa
Kuva: Tuomas Timonen.

Jyväskyläläislähtöisen kitaristin, Tuomo Dahlblomin‚ uusi Natural Quartet esiintyy Jazz Jkl Live -konserttisarjassa Popparissa torstaina 24.8. Yhtye esittää orgaaniseen yhtyesointiin ja perinteiseen jazzkitarasoundiin nojaavaa modernia mainstream-jazzia.

Musiikkikentällä monipuolisesti ahkeroiva Tuomo Dahlblom nousi pinnalle vain 19-vuotiaana tultuaan valituksi Pori Jazzin vuoden 1998 taiteilijaksi ja esiinnyttyään Maria Schneider Jazz Orchestran solistina. Dahlblomin tuorein kokoonpano koostuu kotimaisista huippumuusikoista. Vibrafonisti Mikko Antila on tamperalaistaustainen nuoren polven virtuoosi, kun taas basisti Ville Herrala sekä rumpali Jaska Lukkarinen ovat vakiinnuttaneet paikkansa kokeneina ja kysyttyinä luottomuusikkoina.

Tuomo Dahlblom – kitara
Mikko Antila – vibrafoni
Ville Herrala – basso
Jaska Lukkarinen – rummut

Jazz Jkl Live: Tuomo Dahlblom Natural Quartet Ravintola Popparissa to 24.8. klo 19. Liput 15/10 €.

Lippujen ennakkovaraus:

https://forms.gle/X2fqaG8qEZmm21hR8

Tapahtuma Facebookissa:

https://fb.me/e/2DkFM7Vku

www.jazzjkl.fi

www.fb.com/jazzjkl

instagram.com/jazzjkl/