Tampere Jazz Happeningin aikatauluihin koronamuutoksia

779
lukukertaa

Tampere Jazz Happeningin konserttiaikatauluihin on tehty muutoksia ravintoloiden uusien aukiolorajoitusten vuoksi. Myöhäisillan Timo Lassy Bandin ja Gourmetin konsertit siirtyvät muiden tilaisuuksien yhteyteen, ja Pakkahuoneen iltakonserttien aikatauluja tiivistetään niin, että ohjelma loppuu klo 22.30:een mennessä.

Timo Lassy Bandin perjantain myöhäisillalle kaavailtu esiintyminen siirtyy Pakkahuoneen sunnuntain iltapäiväkonsertin yhteyteen. Tilaisuuden aikataulu pysyy muuten ennallaan (klo 15.00 Verneri Pohjola & Tuomo Prättälä, klo 17.00 Mortality), mutta lopuksi nähdään vielä Timo Lassy Band alkaen klo 18.30. Alun perin lauantain myöhäisiltaan sijoitettu Gourmet on puolestaan löytänyt uuden paikan Telakan lauantain tilaisuudesta, joka aikataulu on nyt seuraava: klo 18.00 Gourmet, klo 19.45 Mikko Pettinen Why Not, klo 21.30 MMQ. Lisäksi Pakkahuoneen iltakonserttien viimeisten esiintyjien, perjantaina Jukka Gustavson Prognosis ja lauantaina Antti Lötjönen Quintet East, esiintymistä aikaistetaan puolella tunnilla, eli uusi aloitusaika on klo 21.30.

Näillä muutoksilla Tampere Jazz Happening kykenee yhä toteuttamaan kaikki konsertit, jotka ohjelmassa alun perinkin oli. Niihin asiakkaisiin, jotka ovat jo ehtineet ostaa muutosten myötä poistuneen lipputuotteen, ollaan Tiketin kautta yhteydessä henkilökohtaisesti.

Sosiaali- ja terveysministeriön antaman asetuksen mukaan ravintoloiden on 11.10. lähtien suljettava ovensa viimeistään klo 23.00.

Katso päivitetty aikataulu täältä.

Tampere Jazz Happening järjestetään tänä vuonna täysin kotimaisin voimin. Festivaali toteutuu poikkeusvuonna hieman tavallista pienimuotoisempana, neljän päivän aikana 29.10.−1.11.2020 Pakkahuoneella ja Telakalla nähdään yhteensä 18 yhtyettä.