Art First Records julkaisee sadannen levynsä!

1094
lukukertaa
Ville Lähteenmäki Utopialta on tulossa albumi AFR-merkillä.

Ville Vokkolainen perusti erittäin undergroundia musiikkia julkaisevan Art First Records -lafkan vuonna 2016. Tahti on ollut huima, sillä sadas levy on tuota pikaa käsillä.

Hyvän käsityksen AFR:n toiminnasta saa seuraamalla merkin Facebook-sivuja. Avokorvaiselle riittää kuunneltavaa loputtomiin.

AFR:n levytysten kirjo on melkoinen ja sisältää mitä tahansa aina tunnetuista suomalaisista jazz-muusikoista Ylen ohjaajiin, suomalaisen audioteknologian pioneereihin, runoilijoihin, äänitaiteilijoihin, suomalaisen HC-punkin pioneereihin, klassisiin säveltäjiin/muusikoihin ja paikallisten studioiden perustajiin asti.

Tarina ei kerro, mikä nimenomainen levy saa kunnian olla se sadas, mutta jos hurjemmanpuoleinen jazz kiinnostaa, kannattaa ottaa välittömästi kuunteluun Ville Lähteemäki Utopian tulevalta Russian body language -albumilta poimittu singlemaistiainen Jakki.