Nyt mesenoimaan Flame Jazzille flyygeli!

1783
lukukertaa

Turkulainen Flame Jazz on päättänyt puuttua epäkohtaan, joka on rasittanut yhteisönsä huippupianisteja, ja aikoo hankkia jazzmuusikoiden yhteiskäyttöön Steinway A -flyygelin Turkuun.

Uuteen ei ole varaa, joten ideana on peruskorjata vanha Steinway A. Eikä mikä tahansa, vaan flyygeli, jolla koko Ultra Bran tuotanto sävellettiin. Melkein puolet soittimen hinnasta on jo kasassa, mutta lisärahoitusta tarvitaan!

Taiteilijoiden työllistämiseen keskittyvän Jazz City Turku -hankkeen myötä Flame Jazz tekee yhteistyötä myös Turku Jazz Orchestran ja Turku Jazz Festivalin kanssa. Flyygeli ostetaan kaikkien Jazz City Turku -toimijoiden yhteiskäyttöön. Näin soitin tulee tehokkaaseen käyttöön ja hankinnalla on laaja kulttuurinen vaikutus.

Mesenaateilla onkin nyt erinomainen mahdollisuus tukea taiteilijoita ja saada rahoitusta vastaan esim. CD-levyjä, pianotunteja, Flame Jazzin kausikortti syksylle 2017, pianisti Jussi Fredrikssonin kotikonsertti (jopa Steinway-flyygelillä soitettuna!).

Ja jos haluat lähes ikuistaa kulttuuriystävällisyytesi, 50 euron sijoituksella saat nimesi Flame Jazz -flyygelin koskettimeen.

Flame Jazzin Mesenaatti-kampanja päättyy 30.7.2017. Kampanjan tavoite on kerätä 12 000 euroa flyygelipottiin, rahoitushaun toteutumisen mahdollistava minimitavoite on 5000 euroa. Tuen antaminen on äärimmäisen helppoa, eli nyt vaan klikkailemaan flyygeli Turun jazzareille!

Flame Jazzin Mesenaatti-kampanjaan