Ami Vuorinen Jazzliiton toiminnanjohtajaksi

1300
lukukertaa

amivuorinen

Suomen Jazzliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi valittu Ami Vuorinen aloittaa työnsä 1. syyskuuta.

Helsinkiläinen 33-vuotias Vuorinen on koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaineenaan musiikkitiede. Hän on tullut jazzkentälle tutuksi työstään UMO Jazz Orchestran palveluksessa tuotannon ja viestinnän tehtävissä viimeisten viiden vuoden ajalla.

”On hienoa päästä jatkamaan tärkeää työtä, jota Suomen Jazzliitto on tehnyt suomalaisen jazzmusiikin eteen jo puolen vuosisadan ajan. Jazzkulttuuri elää ja kehittyy ja sitä tukee parhaiten dynaaminen ja vahva Jazzliitto”, Vuorinen kommentoi valintaansa.

Vuorinen seuraa toiminnanjohtajana Maati Rehoria, joka siirtyi Avanti-orkesterin toiminnanjohtajaksi elokuun alussa. Rehor toimi Jazzliiton palveluksessa vuodesta 2008 saakka.