Niina Eevasta UMOn uusi markkinointi- ja viestintäpäällikkö

939
lukukertaa

Uuden Musiikin Orkesteri UMOn uudeksi markkinointi- ja viestintäpäälliköksi on valittu tradenomi Niina Eeva. Eeva aloittaa UMOssa 6.5.2013 työskenneltyään useita vuosia Pori Jazzin markkinointipäällikkönä. UMOssa hän tulee vastaamaan markkinoinnin, viestinnän ja myynnin tehtävistä.

Niina Eevalla on pitkä kokemus suomalaisen jazzmaailman näköalapaikalla toimimisesta. Pori Jazzissa hän on markkinointipäällikön pestin lisäksi toiminut myös festivaalin vt. toimitusjohtajana. Hänellä on lisäksi työkokemusta mainostoimiston projektipäällikön tontilta. Uuteen tehtäväänsä UMOssa Eeva suhtautuu suurella innolla.

– Olen pitkään ihaillut UMOn toinen toistaan mielenkiintoisempia tuotantoja, kunnianhimoisia projekteja ja yllättäviä solistivierailuja. On todella hienoa, että saan jatkossakin tehdä työtä musiikin, tapahtumien ja kotimaisen huippujazzin parissa, Eeva kehuu.