Pori Jazz julkisti ohjelmansa

1098
lukukertaa

Rytmimusiikin kirjoa on jälleen Pori Jazzin ohjelmisto. Päälavalla Kirjurinluodolla jazzpitoisin päivä on sunnuntai, jolloin esiintyvät Olli Hirvonen Quartet, Randy Weston African Rhythms Trio, Kerkko Koskinen Orchestra ja Charles Lloyd New Quartet.

Muina päivinä päälavan esiintyjiä ovat mm. Hoedown feat. Jukka Gustavson & Jonna Tervomaa, Randy Brecker / Bill Evans Soulbop Featuring Medeski, Martin & Wood, Rumer, Tom Jones, Felix Zenger, Ojos de Brujo, Aloe Blacc, Sofi Hellborg, Sing the Truth feat. Angelique Kidjo, Dianne Reeves & Lizz Wright, Jo Stance ja Elton John.

LP46! hyppyyttää kansaa näiilä eväillä: Black Dub feat. Daniel Lanois, Brian Blade & Trixie Whitley, Seasick Steve, 22-Pistepirkko, Robert Glasper Experiment, Mos Def with Robert Glasper Experiment, Paleface, The Budos Band ja Menahan Street Band feat. Charles Bradley.

Kulttuuritehdas Kehräämön esiintyjiä ovat Jukka Eskola Quintet, Jeff ”Tain” Watts, Jo Stance, James Hunter, Honey B. & The T-Bones ja Zigaboo Modeliste.

Charles Gilin kokoama Ultra Music tuo Porin teatteriin seuraavat nimet: Tous Dehors Big Band, Laurent Dehors & Matthew Bourne w/ Veli Kujala, The New Songs, Matthew Bourne & Franck Vigroux, Barry Guy & Maya Homburger & Janne Tuomi, Haarla-Norvio-Rinne_iXt, RöD / BLå: Broo_Hulkkonen_Innanen_Riippa_Rissanen_Tuppurainen, KoLKHöZe PRiNTaNiuM.

Klubin ja Cafe Jazzin esiintyjiä festivaalin aikana ovat mm. Mia Simanainen Quintet, Reiska Laine Band, Hanne Pulli Space Machine, Kari Antila Quartet feat. Manuel Dunkel, Joonatan Rautio Trio, Antti Sarpila Swing Band, Teemu Viinikainen Trio, Ted Curson Sextet, Marian Petrescu Quintet feat. Evilena Protektore, Aki Rissanen Trio, Marcia Lisboa, Takatonic ja Pentti Lasanen Big Swing Orchestra.