Jukkis Uotila Band Jazzliiton kiertueelle

1329
lukukertaa

class=”alignnone size-full wp-image-5391″ title=”juotila” src=”http://u68792.www2.webdomain.fi/wp-content/uploads/juotila.jpg” alt=”” width=”188″ height=”300″ />

Suomen Jazzliiton kevään 2011 kolmannella kiertueella esiintyy nimekäs Jukkis Uotila Band. Kotimaisen jazzin voimahahmo Uotilan luotsaama kokoonpano kiertää yhdeksän paikkakunnan verran Suomea maalis-huhtikuun vaihteessa.

Kalenterissa ovat seuraavat konsertit: 23.3. Savonlinna, 24.3. Lappeenranta, 25.3. Kuopio, 26.3. Joensuu, 27.3. Hämeenlinna, 31.3. Pietarsaari, 1.4. Turku, 2.4. Akaa sekä 3.4. Tammisaari.

Rumpalina paremmin tunnettu Jukkis Uotila esittelee pianotaituruuttaan oman kvintettinsä johtajana Jazzliiton kiertueella, sopivasti 50-vuotisjuhlallisuuksiensa jälkimainingeissa. Uotilan yhtyeeseen kuuluvat saksofonisti Joonatan Rautio, basisti Juho Kivivuori, rumpali Jussi Lehtonen ja perkussionisti Mongo Aaltonen. Jukkis Uotila Bandin jazz on groovaavaa perinteeseen pohjaavaa uutta musiikkia, jossa myös paljon lattarivaikutteita.