Eeva Pirkkala UMOn johtoon

1487
lukukertaa

UMOn uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty taiteen maisteri Eeva Pirkkala. Pirkkala siirtyy tehtävään suomalaisen mediataiteen levitys- keskus   AV-arkin toiminnanjohtajan paikalta. Samalla Pirkkala aloittaa kesällä toimintansa aloittaneen UMO-säätiön toimitusjohtajana.

Aikaisemmin SanomaWSOYn ja Yleisradion palveluksessa työskennellyt kulttuurihallinnon moniosaaja suhtautuu uuteen toimeensa ja orkesterin tulevaisuudennäkymiin innostuneesti: ”Tehtävää on paljon, mutta UMOn taiteellinen osaaminen ja tiimin rautainen ammattitaito antaa erittäin hyvät edellytykset kehitystyölle.”

”Keskitymme aluksi uusien tilojen hakemiseen, rahoituksen vakiinnuttamiseen ja uusien yhteis- työkumppanuuksien solmimiseen. Orkesteri ja ohjelmisto ovat tässä kehityksessä tietysti avainasemassa”, Pirkkala toteaa.