Sony Jazzpalkinto Johanna Iivanaiselle

1193
lukukertaa

Sony Jazzpalkinto luovutettiin 13.3.2003 Helsingissä laulaja Johanna Iivanaiselle. SonyElectronics Finlandin ja Suomen Jazzliiton nuoren muusikon tunnustuspalkinto jaettiin nyt ensimmäisen kerran. Palkinto on 5000 euroa ja esiintymistilaisuuksia, muun muassa Jazzliiton kahdeksan konserttia eri puolilla Suomea sisältävä kiertue syksyllä 2003. Palkinto myönnetään jo kokemusta ja kannuksia hankkineelle, mutta vielä suurelle yleisölle tuntemattomalle jazzmuusikolle. Palkinto tullaan jatkossa jakamaan vuosittain. Palkintoraati päätyi monista hyvistä ehdokkaistalopulta yksimielisesti Johanna Iivanaisen kannalle. Raadin mukaan monipuolisen musiikillisen näkemyksen omaava laulaja on tehnyt merkittävää työtä suomalaisen jazzlaulun kehittämisessä ja tunnetuksi tekemisessä.