Konttinen Jazzliiton johtoon

1363
lukukertaa

Yleisradiosta tuttu toimittaja Matti Konttinen on valittu Jazzliiton puheenjohtajaksi vuodeksi 2002. Konttinen seuraa tehtävässä viisi vuotta puheenjohtajana toiminutta musiikkineuvos Klaus Järvistä. Jazzliiton hallituksen uusia kasvoja ovat Kirsi Lajunen, Arto Murtovaara ja Jari Perkiömäki.

Vuoden 2002 hallitus näyttää kokonaisuudessaan tältä:
puheenjohtaja: Matti Konttinen
jäsenet: Hannu Lahtonen (Pori Jazz), Kirsi Lajunen (Jyzz/Jyväskylä), Arto Murtovaara (Rajatsi/Raahe), Risto Oinaala (big band yhdistys), Arja Paju (muusikko), Erkki Parkkinen (Ruska-Swing), Jari Perkiömäki (Jazzmuusikot ry/Sibelius-Akatemia), Jukka Perko (muusikko), Juha Söder (Rozz/ Rovaniemi), Mikko Toivanen (Kuopio Jazz & Blues), Harry Tuomi (Vaasa) ja Jarmo Wallenius (Turku Jazz).