We Jazz toteuttaa striimitapahtuman levykaupaltaan sunnuntaina 17.5.

909
lukukertaa

We Jazzin levykaupalta sunnuntaina 17.5. lähetettävässä alkuillan tapahtumassa nähdään We Jazz Recordsin artisteista Timo Lassy & Teppo Mäkynen sekä basisti Ville Herrala. Lisäksi luvassa on artistihaastatteluja ja keskustelua levyistä. Youtuben välityksellä striimattavan tapahtuman toteutuksesta vastaa mm. Tavarataivas-elokuvastaan tunnettu ohjaaja Petri Luukkainen.

We Jazz järjestää tulevana sunnuntaina 17.5. olohuonemaisen striimikeikan Helsingin Vallilassa sijaitsevalta levykaupaltaan. Lähetyksessä saadaan nauttia kahden levymerkin talliin kuuluvan kombon esityksistä kun levyhyllyjen keskeltä musisoivat Timo Lassy & Teppo Mäkynen sekä vastikään Pu:-soololevynsä julkaissut basisti Ville Herrala. Keikkojen välissä We Jazzin tuotantotiimi tarjoilee tuoreita levyvinkkejä kauppansa valikoimista. Keikkojen yhteydessä kuultavat artistihaastattelut pohjautuvat We Jazzin sosiaalisen median kanavissa kerättäviin yleisökysymyksiin.

”Sunnuntaisen nettikeikan tarkoituksena on olla lyhyt mutta ytimekäs vierailu We Jazz -levykaupassa live-keikkojen maustamana”, kertoo We Jazzin taiteellinen johtaja Matti Nives. ”Kyllähän tässä jo kaipailisi itsekin takaisin levykauppaa pitämään ja keikkoja järjestämään, joten hienoa että saamme tuottaa tällaista sisältöä korona-ajan vallitessa. Samalla pääsemme testaamaan minkälaiseen tapahtumakäyttöön levykauppamme voisi mahdollisesti jatkossakin taipua.”

Yleisölle maksutonta Live at We Jazz -tapahtumaa voi seurata suorana Youtuben välityksellä. Tarjolla on myös 10 euron suositushintaan vapaaehtoinen tukilippu, jonka ostajat saavat vastineeksi kaksi ennenjulkaisematonta The Stance Brothers -kappaletta. Live at We Jazz -striimikeikan ohjauksesta ja kuvauksesta vastaa mm. Tavarataivas-elokuvastaan tunnettu Petri Luukkainen tiimeineen. Tapahtumaa tukee Helsingin kaupunki.

We Jazzin Youtube-kanava

Keikkajärjestäjänä ja levymerkkinä tunnettu We Jazz avasi oman levykauppansa Vallilan Eurantiellä syksyllä 2019. Levykaupan alati kehittyvään valikoimaan kuuluu tuhansia uusia ja käytettyjä vinyyli-, CD- ja kasettijulkaisuja ja laajan jazzin kirjon lisäksi kaupan levyhyllyistä löytyy mm. soulia, funkia, elektroa, afrikkalaista musiikkia ja monenlaista kokeellista musiikkia. Koronapandemian vuoksi levykauppa toimii toistaiseksi verkossa, mutta levyjä on mahdollista tilata verkossa ja tilaukset ovat noudettavissa sopimuksen mukaan Eurantien kivijalasta. Koko valikoima on nähtävissä Discogs-sivustolla. We Jazz Record Shop myös ostaa käytettyjä levyjä. Yhteys: shop@wejazz.fi.

We Jazz Record Shop Facebookissa

Live at We Jazz: Timo Lassy & Teppo Mäkynen, Ville Herrala
su 17.5.2020 18-19.30, We Jazz Record Shop, Helsinki
Tukilippu 10€ (vapaaehtoinen, sisältää kaksi julkaisematonta The Stance Brothers -kappaletta)
Tapahtuma Facebookissa

AIKATAULU
18.00 Ville Herrala ”Pu:”
18.30 Record Talks
19:00 Timo Lassy & Teppo Mäkynen

http://www.facebook.com/timolassy/
http://www.facebook.com/teddyrokofficial/
http://www.facebook.com/villeherralabassist/