Johanna Juhola ja KYN yhdistävät voimansa

1130
lukukertaa

Yksi ilta, yksi säveltäjä, kaksi kokoonpanoa.

Harmonikkataitelija Johanna Juhola ja Naiskuoro KYN tunnetaan molemmat omien instrumenttinsa ilmaisuvoimaisina uudistajina ja eri genrejen rajapinnoilla suvereenisti seilaavina uudenlaisten fuusiomusiikin tyylilajien luojina. Tässä konsertissa nämä kaksi yhdistävät voimansa uudella tavalla: ensimmäisessä setissä Juhola debytoi kuorosäveltäjänä, kun kantaesityksensä saa KYN:n tilaama viisiosainen fantasiatangosarja naiskuorolle ja harmonikalle, Keinuva tyttö.

Toisessa setissä Johanna Juhola Reaktori tarjoilee eklektisen sekoituksen tangoa, elektronista musiikkia, pohjoismaisia juuria ja vinksahtanutta poppia. Konsertti huipentuu KYN:n ja Reaktorin sulautuessa yhdeksi yhtyeeksi. Näiden kahden ennakkoluulottoman ja taitavan kokoonpanon yhteiseltä illalta on lupa odottaa vähintäänkin kaksinkertaista elämystä!

Naiskuoro KYN & Johanna Juhola Reaktori: Keinuva tyttö
ti 2.10.2018 klo 19 (ovet klo 18)
G Livelab (Yrjönkatu 3, Helsinki)

Naiskuoro KYN, johtaa Kaija Viitasalo
Johanna Juhola, haitari; Tuomas Norvio, live-elektroniikka; Milla Viljamaa, harmooni, piano, laulu; Sara Puljula, kontrabasso, laulu

Kesto: noin 2 h 15 min, sis. väliajan
Ikäraja: S
Löydät tapahtuman myös Facebookista.

Sävellystilausta ovat tukeneet Oskar Öflunds Stiftelse sr ja Teoston tilaussävellystoimikunta.