Mopo vieraineen Sellosalissa

1144
lukukertaa

Mopo on kolmen energisen muusikon kollektiivi, joka perustettiin vuonna 2009. Baritonisaksofonin, rumpujen ja kontrabasson muodostama trio ammentaa musiikkiinsa vaikutteita jazzista, punkista ja Suomen luonnosta. Live-energiastaan ja muuntautumiskyvystään tunnettu yhtye on kysytty esiintyjä ympäri maailmaa; Mopo on valloittanut yleisöjä puolelleen Suomen lisäksi lukuisilla keikoilla Euroopassa, Väli-Amerikassa ja Afrikassa.

Mopon odotettu neljäs albumi Mopocalypse julkaistiin tammikuussa. Yhtyeen edellinen triolevy palkittiin vuoden parhaan jazzalbumin Emma-patsaalla. Uutta albumia tehtiin pitkään ja hartaasti, joka räjäyttää Mopon monipuolisen musiikin uusille tasoille. Yhtye kävi albumia tehdessä jopa hajoamisen partaalla ja levyprosessin vaatima tiristys kuuluu upeasti musiikissa. Mopocalypse on voimannäyttö, josta vastaa ystävyyteen musiikkinsa perustava, yhteen hitsautunut yhtye. Sellosalin konsertissa 7.3. Mopon vieraaksi saapuvat legendaarinen kitaravelho Raoul Björkenheim sekä tämän hetken innovatiivisimpiin saksofonisteihin lukeutuva maestro Mikko Innanen.

Mopo feat. Raoul Björkenheim & Mikko Innanen 7.3. Sellosalissa, liput alkaen 16 € + toimitusmaksu, ennakkoon Lippupisteestä ja tuntia ennen ovelta.

Linda Fredriksson (saksofonit), Eero Tikkanen (basso), Eeti Nieminen (rummut)
Raoul Björkenheim (kitara) & Mikko Innanen (saksofoni)

Kesto 1 h 40 min, sis. väliajan.

http://www.mopomopo.com

https://www.facebook.com/MOPOMOPOMOPO/

https://www.instagram.com/mopoband/