Turku Jazz Orchestran vuosi käynnistyy big band -klassikoiden tahtiin

1054
lukukertaa
Turku Jazz Orchestra. Kuva: Olli Sulin.

Kaikella on juurensa, niin myös big band -musiikilla! Turku Jazz Orchestran vuoden aloituskonsertti tekee kunniaa big band -musiikin legendoille ja suurille jazzklassikoille ensi keskiviikkona Sigyn-salilla. Konsertin kenraaliharjoitus pidetään avoimena tilaisuutena, johon yleisö on tervetullut seuraamaan mitä big bandin kulisseissa tapahtuu.

Turku Jazz Orchestran ja samalla Jazz City Turun vuoden aloittavassa konsertissa parrasvaloihin nousevat orkesterin omat tähdet, esittäen soolo-osuuksia suosikkikappaleistaan. Konsertissa matkataan kapellimestari Vellu Halkosalmen johdolla big band -musiikin kultakauden ytimeen jazzlegendojen kuten Count Basien, That Jonesin, Bob Brookmeyerin ja Quincy Jonesin ikivihreiden siivittämänä. Illassa kuullaan myös tuoreempia, orkesterin historialle tärkeitä kappaleita kuten Vellu Halkosalmen sävellys “Solo Flight” jonka Turku Jazz Orchestra esitti Imatran Big Band SM-kilpailuissa vuonna 2012.

Big Band Classics -konserttia koskien Turku Jazz Orchestra järjestää avoimet harjoitukset tiistaina 23.1. klo 19 Sigyn-salilla. Avoimissa harjoituksissa yleisö pääsee kurkistamaan orkesteritoiminnan kulisseihin, kuulemaan maistiaisia tulevasta konsertista ja kahvittelemaan orkesterin soittajien ja henkilökunnan kanssa.

Turku Jazz Orchestran big band -klassikoiden ilta on täynnä tunnetta ja vauhtia, tiukkaa yhteissoittoa ja tulisia sooloja – siitä on big band -musiikki tehty!

Turku Jazz Orchestra
Vellu Halkosalmi | kapellimestari

Turku Jazz Orchestra & Vellu Halkosalmi: Big Band Classics
24.1.2018 klo 19
Sigyn-sali, Turun konservatorio, Linnankatu 60Liput: 25 € / eläkeläinen ja työtön 23 € / S-etu 22,50 € / opiskelija 12,50 €, Tiketti
Kaikki lippuhinnat sisältävät Tiketin toimituskulut.
Ovilipunmyynti aukeaa tapahtumapäivänä klo 18.

Turku Jazz Orchestran avoimet harjoitukset
Ti 23.1.2018 klo 19
Sigyn-sali, Turun konservatorio, Linnankatu 60

Avoimiin harjoituksiin on vapaa pääsy.