Guthrie Govan masterclass-kiertueelle Suomeen marraskuun lopussa

1621
lukukertaa
Kuva: Victor Peters.

Kitaramaailman tämän päivän valovoimaisimpiin nimiin lukeutuva Guthrie Govan saapuu mittavalle masterclass –kiertueelle Suomeen. Rundi starttaa keskiviikkona 22. marraskuuta Turusta ja jatkaa siitä Tampereen ja Mikkelin kautta turneen päättävään Espooseen.

Jo vuoden 1993 Guitar World –lehden äänestyksessä ”Guitarist of the Year” –palkinnon voittanut Guthrie Govan on erittäin haluttu klinikoitsija tänä päivänä, mikäli mies vaan muilta kiireiltään ehtii. Viime vuodet hän on kiertänyt mm. Steven Wilsonin, The Aristocrats –yhtyeensä, sekä viimeisimpänä elokuvasäveltäjä Hans Zimmerin kanssa ahkerasti ympäri maailmaa, vieraillen näiden kanssa sangen menestyksekkäästi myös Suomessa.

Lukuisten kanssamuusikoiden suuresti arvostama Govan tunnetaan virtuoosimaisesta tekniikastaan sekä valtavasta monipuolisuudestaan. Hän hallitsee erilaiset tyylikirjot ja tekniikat mestarillisesti. Etenkin The Aristocratsin keikat ovat osoittaneet herran olevan myös varsin etevä tarinoitsija, joten luvassa lienee tiukalla brittihuumorilla ryyditettyjä iltoja.

Tervetuloa nauttimaan!

Ke 22.11.2017, Turku, Vimma
Aurakatu 16, 20100 Turku
Liput ennakkoon alkaen 28 euroa
Ennakot Tiketti.fi

To 23.11.2017, Tampere, Tyllin sali
Hallituskatu 30, 33200 Tampere (Tampereen yhteiskoulun lukion, TYK:in vieressä)
Liput ennakkoon alkaen 28 euroa
Ennakot Tiketti.fi

Pe 24.11.2017, Mikkeli, Mikkelin Musiikkiopisto
Maaherrankatu 10, 50100 Mikkeli
Liput ennakkoon alkaen 26 euroa
Ennakkolippuja voi varata 1.10.2017 alkaen sähköpostitse osoitteesta: rockclubmikkeli (at) gmail.com
Saat tarkemmat ohjeet paluuviestinä

La 25.11.2017, Espoo, Sellosali
Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo
Liput ennakkoon alkaen 27,50 euroa
Ennakot Lippu.fi