Tomasz Stanko G Livelabin huhtikuussa

1221
lukukertaa

G Livelabin huhtikuussa esiintyvät mm. Tomasz Stanko, Jeff Parker, Cyrille Aimée, Joose Keskitalo, Pimeys ja Virtuosi di Kuhmo.

Muihin huhtikuun esiintyjiin kuuluvat mm. Steve Gunn, Lauri Porra Flyover Ensemble, Verneri Pohjola Quartet, Noah Kin, John McGregor, Hexvessel, Frank Frank Frank ja Johanna Iivanainen Trio. Myöhemmin keväällä G Livelabissa nähdään esimerkiksi lauluyhtyeet Rajaton ja The Real Group, Q-Continuum, Mira Luoti, Jukka Eskola Soul Trio ja KYN.

G Livelabin huhtikuun ohjelmassa on yhteensä 22 keikkaa popista klassisen musiikin kautta jazziin. Kuukauden kohokohtiin lukeutuvat kovatasoiset jazzvierailut, jotka alkavat 6.4. Tortoise-yhtyeestä tutun yhdysvaltalaiskitaristi Jeff Parkerin esiintymisen myötä. Eurooppalaisen jazzin suuriin nimiin kuuluva puolalaistrumpetisti Tomasz Stanko tuo 10.4. G Livelabiin kvartettinsa, jossa on mukana myös suomalaisväriä pianisti Alexi Tuomarilan myötä. Espoon April Jazz -festivaali puolestaan vierailee klubilla 28.4. ranskalaislaulaja Cyrille Aiméen konsertin merkeissä. Muita ulkomaisia artistivieraita huhtikuussa ovat alkuillan soolokonsertin 22.4. esittävä amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Steve Gunn ja yhdessä kotimaisen Frank Frank Frank -kokoonpanon kanssa illan jakava ruotsalainen ”freepopjazz”-yhtye Water Boogie System.

Muihin vilkkaan keikkahuhtikuun huippuhetkiin kuuluvat mm. laadukkaat klassisen musiikin konsertit. Harvoin esiintyvä Virtuosi di Kuhmo vierailee G Livelabissa 9.4., superduo Tuomas Lehto & Roope Gröndahl esiintyy 20.4., ja Klasariklubilla sukelletaan Kaija Saariahon maailmaan 26.4. G Livelabin huhtikuu on myös laadukkaiden ja omaperäisten kotimaisten yhtyeiden juhlaa, kun klubilla esiintyvät Lauri Porra Flyover Ensemble, Pimeys, Joose Keskitalo, John McGregor, The Holy, Mumrunner ja Hexvessel. Nousussa oleva laulaja Jannike juhlii levynsä julkaisua 7.4. ja Suomen parhaisiin lukeutuvat räppärit Noah Kin ja Gracias jakavat keikkaillan 1.4. Verneri Pohjola Quartet ja Johanna Iivanainen Trio tarjoilevat parasta suomalaista jazzmusiikkia. G Livelabin Jamit jatkavat toimintaansa kuun ensimmäisenä tiistaina 4.4., jolloin G Livelab järjestää avoimet ovet klo 18.30 alkaen. Tuolloin erityisesti muusikot ja musiikinopiskelijat ovat tervetulleita tutustumaan tilaan ennen illan jameja. Elvis Ry yhdistää keskustelun ja musiikin Minun musiikkini -illassa 18.4., jossa kirjailija Juha Itkonen saa vieraakseen Tuomari Nurmion ja Pekko Käpin.

G Livelabin viikonlopun myöhäisiltojen musiikkianti on täydentynyt Radio Helsingin G Livelab Live! -ohjelman myötä. Keikkailtoina perjantaisin ja lauantaisin tarjolla on laadukasta levymusiikkia illan keikan päätyttyä ja loppuillasta klubille on vapaa pääsy. G Livelab Live! kuullaan Radio Helsingin taajuudella 98,5 ja netissä perjantaisin ja lauantaisin klo 23-02. Lisätiedot ohjelmasta ja edelliset jaksot kuunneltavissa: http://www.radiohelsinki.fi/ohjelma/g-livelab-live

Koko kevään varmistunut ohjelmisto alla, ja keikkojen tarkemmat tiedot G Livelabin verkkosivuilla.

Koko ohjelmisto on nähtävissä myös G Livelabin mobiilisovelluksesta, jonka voi ladata ilmaiseksi App Storesta ja Google Playstä.

G LIVELAB / HUHTIKUU 2017

1.4. 20:00 Noah Kin + Gracias
2.4. 18:00 Verneri Pohjola Quartet
4.4. 19:00 G Livelabin Jamit
6.4. 19:00 Jeff Parker and the New Breed (US)
7.4. 21:00 Jannike
9.4. 19:00 Virtuosi di Kuhmo
10.4. 20:00 Tomasz Stanko Quartet (PL/US/FI)
12.4. 19:00 Frank Frank Frank + Water Boogie System (SE)
13.4. 20:00 Joose Keskitalo
18.4. 20:00 Minun musiikkini: Juha Itkosen seurassa Tuomari Nurmio & Pekko Käppi
19.4. 20:00 Pimeys
20.4. 19:00 Tuomas Lehto & Roope Gröndahl
21.4. 19:00 Johanna Iivanainen Trio
22.4. 17:00 Steve Gunn Solo (US)
22.4. 21:00 Lauri Porra Flyover Ensemble
23.4. 18:00 John McGregor
26.4. 20:00 Klasariklubi: Kaija Saariaho
27.4. 19:00 The Holy + Mumrunner
28.4. 21:00 April Jazz: Cyrille Aimée (FR)
29.4. 20:00 Hexvessel

G LIVELAB / MUUT KEVÄTKAUDEN 2017 TÄHÄN MENNESSÄ JULKISTETUT KEIKAT
2.5. 20:00 G Livelabin Jamit
7.5. 18:00 Svalan (Kalaniemi-Grundström-Käppi)
9.5. 19:00 Rajaton & The Real Group (SE) = Leveleleven
11.5. 19:00 Jukka Eskola Soul Trio
18.5. 19:00 Pirjo Aittomäki
23.5. 19:00 KYN, Manuel Dunkel, Ville Herrala & Mikko Hassinen

G Livelab on 180 asiakaspaikkaa sisällään pitävä, elokuussa 2016 avattu esitystila, joka on suunniteltu ensisijaisesti kokonaisvaltaisen musiikkielämyksen ehdoilla. Klubin ohjelmisto koostuu huipputason esiintyjistä eri musikiinlajeissa ja tilassa kuullaan elävää musiikkia keskimäärin 3-4 iltana viikossa.

G Livelabia hallinnoi uusi osakeyhtiö Livelaboratorio Oy, jonka toimitusjohtaja on Tanja Douglass ja omistaja Muusikkojen liitto. Livelabin hallitukseen kuuluu joukko kotimaisen musiikkikentän vaikuttajia. Hallituksen muodostavat Ahti Vänttinen (pj), Markus Nordenstreng, Jukka Perko, Maija Vilkkumaa, Minna Pensola, Matti Lappalainen, Mari Kärkkäinen ja Matti Nives. Nives johtaa Livelabin ohjelmaryhmää, johon hallituksesta kuuluvat lisäksi Pensola ja Nordenstreng. Livelabin tuottajana toimii Katariina Uusitupa, teknisenä tuottajana Kimmo Antikainen ja ravintolapäällikkönä Jussi Orbinski. Klubin graafisen ilmeen on suunnitellut Tero Ahonen.

http://facebook.com/glivelab
http://instagram.com/glivelab
http://twitter.com/glivelab