Jusu Heinonen Gyl5 avaa Flame jazzin vuoden 2017

1157
lukukertaa
Kuva: Olli Sulin.

Turku Jazzin vuoden artistiksi 2016 valitun multi-instrumentalisti Jusu Heinosen soitinvalikoima kattaa eri saksofonit, klarinetin, bassoklarinetin, poikkihuilun ja haitarin. Turku Jazz Orchestran perustajajäsenenä ja Turun konservatorion lehtorina tunnettu Heinonen on aktiivinen turkulaisen musiikkikentän toimija.

Naantalista kotoisin oleva Jusu Heinonen on opiskellut Metropolia Ammattikorkeakoulussa pop&jazz-linjalla saksofonin soiton musiikkipedagogiksi. Turun konservatoriolla hän on toiminut lehtorina vuodesta 2010 alkaen ja vuodesta 2015 pop/jazz-musiikin vastaavana. Heinonen on myös yksi paikallisen big bandin Turku Jazz Orchestran perustajajäsenistä ja on toiminut yhdistyksen puheenjohtaja vuodesta 2014 alkaen. Hän luotsaa omaa Relax Corner -bändiä ja on soittanut useiden Suomen huippuartistien kuten kuten Sami Saaren, Johanna Förstin, Tapani Kansan ja Pepe Willbergin kanssa. Heinonen tunnetaan myös teatterimuusikkona, ja lisäksi hän vastaa useiden turkulaisravintoloiden musiikkituotannoista.

Paikallisista luottomuusikoista koostuva, viime vuonna perustettu Jusu Heinonen Gyl5 soittaa tunnelmallista ja sävykästä jazzia länsirannikon tyyliin. Kokoonpanossa kitaraa soittaa vuoden 2015 Turku Jazz -artisti Ilpo Murtojärvi.

Jusu Heinonen – saksofonit
Ilpo Murtojärvi – kitara
Timo Kajamies – kosketinsoittimet
Vesa Saloranta – basso
Taneli Korpinen – rummut
Flame Jazz: Jusu Heinonen Gyl5
Pe 6.1.2017 klo 19.00
Sigyn Club, Turun konservatorio
Linnankatu 60, Turku

Ennakkoliput: Tiketti
Normaali 16,50 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 13,50 €
S-Etu 15 € (max 2 etua/kortti, ei bonusta)

Hinnat sisältävät palvelumaksun.
Lipunmyynti myös ovella klo 18 alkaen.