Retrofuturistista vaihtoehtojazzia kiertueella

1073
lukukertaa

retro

Saksofonisti Mikko Innasen luotsaama Innkvisitio-yhtye kiertää helmi-maaliskuussa Suomessa ja Saksassa. Vuodesta 2004 yhtäjaksoisesti toiminut ryhmä on esiintynyt jazzklubeilla ja -festivaaleilla Pohjoismaiden ja Baltian maiden lisäksi Unkarissa, Slovakiassa, Saksassa, Ranskassa, Belgiassa, Portugalissa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Yhtyeen kaksi ensimmäistä levyä, TUM Recordsin julkaisemat ”Paa-da-pap” (2007) ja ”Clustrophy” (2010) toivat Innaselle ja kumppaneille paljon huomiota alan kansainvälisten toimijoiden keskuudessa. Tänä vuonna ilmestyvä Mikko Innanen & Innkvisition kolmas levy tulee epäilemättä jatkamaan samalla linjalla, jos yhtyeen tämänhetkisestä tiukasta ja räjähtävästä live-energiasta pystyy jotain päättelemään.

Mikko Innanen – saksofonit ja sävellykset
Liudas Mockūnas – saksofoni ja klarinetti
Seppo Kantonen-  syntetisaattorit
Joonas Riippa – rummut

Konsertit:

to 25.2. klo 18 Jokioinen, Tietotalo
pe 26.2. klo 21 Turku, Monk Jazz Club/ Flame Jazz
su 28.2. klo 18 Keskus-Centralen, Loviisa / jär. Free Okapi
ti 1.3. klo 19  Helsinki, Bar Favela

Saksa / Aus Finnland!
ke 9.3. Münster, Cuba / Black Box
to 10.3. Leer, Live Im Speicher

Kiertueen tuotanto: Vapaat äänet
Kiertuetta tukee: Finnland-Institut in Deutschland