Flame Jazz julkisti syksyn ohjelman

899
lukukertaa
ji2013
Johanna Iivanainen on yksi Turun vilkkaan jazzsyksyn tähdistä.

Flame Jazz on vahvasti mukana turkulaisten arjessa myös tulevana syksynä. Konsertteja järjestetään jälleen eri tiloissa ja tunnelmissa. Pääosa syksyn tapahtumista on tällä kertaa Åbo Svenska Teaterin tiloissa. Luvassa on upeita elämyksiä brasilialaisista jazztunnelmista ikivihreisiin Ella Fitzgerald –tulkintoihin. Syksyn kuudessa ÅST:n konsertissa kuullaan kahta upeaa laulajatarta, Johanna Iivanaista sekä kovassa nosteessa olevaa Aili Ikosta.

Linnateatterin suositut Flame Jazz –illat saavat myös jatkoa, kun trumpetisti Jukka Eskolan uusi yhtye Orquesta Bossa sekä Jussi Fredriksson Jazz Wars esiintyvät teatteriravintolassa. Eskolan huippuyhtyeessä yhdistyy jazzkvartetti maineikkaaseen Proton String Quartetiin brasilialaisen musiikin rytmeissä. Jussi Fredrikssonin Jazz Wars –teos kantaesitettiin vuoden 2012 Turun Musiikkijuhlilla Logomossa, ja tällä kertaa huikea musiikillinen taistelutarina kuullaan intiimissä klubitunnelmassa. Mukana Jazz Wars –illassa mm. Marzi Nyman, Jukka Eskola ja Joonatan Rautio. Linnateatterissa yleisöllä on mahdollisuus nauttia makoisasta ravintolaillasta huippujazzin parissa.

Flame Jazz vierailee totutusti myös jazzklubi Monkissa sekä Turun Seudun Musiikkiopistolla, joten hyvän musiikin ystävillä on tiedossa mukava syyskausi. Kohokohdaksi kaudella nousee hulppealla Viking Gracella 28.-29.9 järjestettävä Flame Jazz Cruise III, johon esiintyjäksi on tulossa kuumimmat jazznimet Suomessa Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana, Dalindéo, Jaska Lukkarinen Trio, Fredator ja paljon muuta.

Flame Jazz –ohjelma syksyllä 2013:

Pe 6.9 klo 22 Tonight at Noon (Åbo Svenska Teater)
Pe 13.9 klo 22 Jukka Eskola Orquesta Bossa ( Linnateatteri)
Pe 20.9 klo 22 My Brazilian Heart (Åbo Svenska Teater)
Ke 25.9 klo 19 PLOP (Turun Seudun Musiikkiopisto)
La 28.9 klo 21 Flame Jazz Cruise III (Viking Grace)
Pe 4.10 klo 21 Kannaste-Olding 4 (Monk)
Pe 11.10 klo 22 Jussi Fredriksson Jazz Wars (Linnateatteri)
Pe 18.10 klo 22 Joonas Haavisto Trio (Åbo Svenska Teater)
Pe 8.11 klo 19 Johanna Iivanainen: My Favorite Standards (Åbo Svenska Teater)
La 9.11 klo 21 Johanna Iivanainen: My Favorite Standards (Åbo Svenska Teater)
Pe 15.11 klo 21 Black Motor (Monk)
Pe 29.11 klo 21 Maratone (Monk)
La 7.12 klo 21 Kalle Kalima K-18 (Monk)
Pe 13.12 klo 22 Aili Ikonen & Tribute to Ella (Åbo Svenska Teater)

flamejazz.com