Flame Jazz Cruise Itämerellä

811
lukukertaa

 

Flame Jazz Cruise -konsepti saa jatkoa, kun Suomen jazz- ja soultaivaan tähdet suuntaavat 9.2.2013 Itämeren aalloille! Risteilyn resepti koostuu tutuista aineksista eli luvassa on tyylikkäitä jazzkonsertteja, villiä tanssia ja jameja pitkin yötä. Erikoisuutena laivalla järjestetään jazzmuusikoiden talk show –keskusteluja. Tuleva Flame Jazz Cruise järjestetään alkuvuodesta 2013 Turkuun siirtyvällä Baltic Princessillä, jonka puitteet mahdollistavat jazzmuusikoille lisäksi soolo- ja duoesiintymisiä ympäri laivaa.

Risteilyn esiintyjäkaarti on pitkä ja monipuolinen. Emma-palkittu monilahjakkuus Tuomo esiintyy Flame Jazz Cruisella viime vuoden Pori Jazzeilla yleisöä illasta toiseen villinneen Toni Porthen Funky Allstars -yhtyeen solistina. Huippusoulia tarjoilevat lisäksi Funky Ladies: Rita Lovely & Nina Mya. Pori Jazzin vuoden taiteilija 2012 laulaja Nina Mya esiintyy lisäksi duona turkulaiskitaristi Henri Marjamäen säestyksellä. Risteilyllä koetaan erityinen tapahtuma, kun turkulainen vibrafonistinero Severi Pyysalo kohtaa lavalla eläimellisen jazzrumpali Fredatorin. Tästä kohtaamisesta ei varmasti puutu energiaa, kun Severin maailmankuulu käsimyrsky ja Fredatorin suomushow päästetään irti. Musiikilliseen pyörremyrskyyn osallistuvat lisäksi trumpetistivirtuoosi Jorma Kalevi Louhivuori sekä basisti Jori Huhtala. Suomen virallinen jami-isäntä trumpetisti Mikko “Gunu” Karjalainen isännöi totutun tyylikkäästi laivan laivan muusikoiden jamisessiota, jossa yleisöllä on mahdollisuus kuulla myös tulevaisuuden jazztähtiä.

Flame Jazz Cruise käynnistyy 9.2.2013 klo 20.15, kun Baltic Princessin köydet irtoavat Turun satamasta.

Normaali risteilylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin risteilyn Flame Jazz -tapahtumiin.

Lippuvaraukset: www.tallinksilja.com

Lisätiedot ja ohjelma kokonaisuudessaan: www.flamejazz.com