Anders Jormin ja Songs in Meantone Musiikkitalossa

1020
lukukertaa
Songs in Meantone esiintyy Musiikkitalon Organo-salissa.
Songs in Meantone esiintyy Musiikkitalon Organo-salissa.

SONGS IN MEANTONE on jazzbasisti Anders Jorminin, urkuri Karin Nelsonin ja huilisti Jonas Simonsonin ainutlaatuinen projekti. Näennäisesti musiikki saattaa vaikuttaa traditionaalisen kansanmusiikin, jazz-improvisaation ja vanhan kirkkomusiikin yhdistelmältä. Kolmen erilaisen taitelijan kohtaaminen jalostuu kuitenkin yhteiseksi kieleksi, johon jokainen on tuonut oman sanomansa ja josta on syntynyt jotain aivan uutta. Vaikka kukin muusikko tuo omia musiikillisia ideoita projektiin, on basisti Anders Jormin tausta ja vaikutteet jazztaiteilijana tuoneet eniten vaikutteita kokonaisuuteen.

Anders Jormin on kansainvälisesti arvostettu basisti, säveltäjä ja professori Göteborgin yliopistossa (Improvisation at the Academy of Music and Drama). Hän on Bobo Stenson Trion jäsen sekä ECM levy-yhtiön artisti.

Karin Nelson on musiikkitieteilijä, urkuri ja opettaja. Hän toimii urkujensoiton lehtorina Göteborgin yliopistossa (Academy of Music and Drama).

Jonas Simonson on kuluneen 25 vuoden ajan soittanut useissa ruotsalaisen kansanmusiikin innovatiivisimmissa yhtyeissä, joista mainittakoon Groupa ja Den Fule & Crane Dance Trio. Myös Jonas toimii opettajana Göteborgin yliopistossa (World Music department at Academy of Music and Drama).

http://www.simonson.nu/songsinmeantone.php?lang=eng

Songs in Meantone
Anders Jormin, kontrabasso
Karin Nelson, urut
Jonas Simonson, huilut

Su 25.3. klo 16:00
Musiikkitalo, Organo
Liput 15/10/5 €
www.lippu.fi, 0600 900 900
tai Musiikkitalon lipunmyyntipiste