Astoria Jazz Festival siirtyy myöhemmäksi

871
lukukertaa

Helsingin Astoria-saliin kaavailtu Astoria Jazz Festival 9.-11.10. siirtyy uuteen myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Syynä hallituksen uudet määräykset, jotka astuvat voimaan 8.10. sekä Avin mahdollisten tulevien kiristysten vuoksi tilaisuuksia ei ole mahdollista toteuttaa suunnitellussa tai edes supistetussa muodossa. Yritimme katsoa nämä loppuun asti mutta meidän on tehtävä nyt valitettava päätös ja siirrettävä ko. konsertit myöhemmäksi. Palaamme lähiaikoina asiaan uuden ajankohdan kanssa.

Konsertteihin Ticketmasterista lipun ostaneiden liput käyvät sellaisenaan päivämääriltään uusiin, lähiaikoina ilmoitettaviin vastaaviin konsertteihin. Mikäli haluatte, että lipun hinta palautetaan Teille, pyydämme Teitä ystävällisesti lähettämään nimenne ja palautustilinne tiedot meille osoitteeseen minna.leino/at/toplounges.fi. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että käsittelemme palautuspyynnöt saapumisjärjestyksessä tarkistettuamme ostajan tiedot/oikeutus palautukseen.

Pahoittelemme tilannetta johon meistä kukaan ei voi nyt valitettavasti vaikuttaa ja nyt täytyy vain uskoa tulevaan ja sen vuoksi rakennamme tässä vaikeassakin tilanteessa Astorian puitteita edelleen siihen kuntoon, että kun pääsemme tästä viheliäisestä viruksesta eroon, meillä olisi tarjota niin esiintyjille kun yleisölle Stadin ykkösklubi – Astoria Klubi!