We Jazz esittelee levymerkkinsä yhtyeitä Lonnassa

1428
lukukertaa

Viisi kesäistä keskiviikkoa Lonnan saarella tarjoavat otteita We Jazz Recordsin tuoreista ja tulevista levytysprojekteista. Esiintymässä nähdään OK:KO, 3TM, Mopo, Alder Ego ja Bowman Trio. Levymusiikista vastaa We Jazzin DJ-kollektiivi.

Kotimaisen jazzkentän edelläkävijänä tunnettu helsinkiläinen We Jazz järjestää viiden tapahtuman sarjan Lonnan saarella heinäkuussa. Koko perheelle soveltuvien jazz-iltojen sarja alkaa 4.7. ja pitää kullakin kertaa sisällään We Jazzin levymerkillä julkaisevan kotimaisen huippukokoonpanon live-esiintymisen sekä We Jazzin DJ-kollektiivin levyvalinnat. Järjestyksessään kolmannessa Lonnan We Jazz -sarjassa nähdään tulevia albumeitaan valmistelevat Bowman Trio, rumpali Okko Saastamoisen luotsaama OK:KO ja rumpali Joonas Leppäsen Alder Ego. HIljattain We Jazzilla julkaisseista artisteista Lonnassa esiintyvät Jazz-Emman Form-albumillaan pokannut Teppo Mäkysen 3TM ja Mopocalypse-levyllään kansainvälistä huomiota saavuttanutMopo. Tapahtumiin on vapaa pääsy ja lautta Lonnaan kulkee Kauppatorilta.

“Levymerkkimme kasvaessa oli luontevaa rakentaa tämän vuoden Lonnan-konserttien ohjelma ajankohtaisten julkaisuprojektiemme ympärille”, sanoo We Jazzin taiteellinen johtaja Matti Nives. “Pääsemme kuulemaan runsaasti uunituoretta musiikkia Lonnan hienossa kesätunnelmassa.”

Tapahtumat järjestetään Lonnan makasiiniterassilla ja huonomman sään sattuessa sisällä Lonnan makasiineissa. Yhtyeet soittavat kaksi settiä, joista ensimmäinen alkaa noin klo 17.30. Yleisö pääsee Lonnaan alle 10 minuutissa Kauppatorilta JT-Linesin lautoilla.

We Jazz X Lonna -sarjasta sanottua:

”Aurinkoa, merituulta, hyviä ihmisiä ja elävää musiikkia – sunnuntai-iltapäivä Lonnan saaressa on täydellinen.”
– Katri Kallionpää, HS/Nyt

”We Jazz -kollektiivi on jo monesti näyttänyt sopivansa tämän päivän helsinkiläiseen kaupunkikulttuuriin kuin soolot jazziin ja tämänkin kesän We Jazz -tarjonta on hyvin ajan hermolla.”
– Pasi Virtanen, Jazzpossu-blogi

We Jazz X Lonna 2018
Lonnan saari, Helsinki
Tapahtuma Facebookissa

ke 4.7. klo 17–21
OK:KO
We Jazz DJs

ke 11.7. klo 17–21
3TM
We Jazz DJs

ke 18.7. klo 17-21
Mopo
We Jazz DJs

ke 25.7. klo 17-21
Alder Ego
We Jazz DJs

ke 1.8. klo 17–21
Bowman Trio
We Jazz DJs

Vapaa pääsy

OK:KO
Okko Saastamoinen, rummut / Jarno Tikka, saksofoni / Toomas Keski-Säntti, piano / Mikael Saastamoinen, basso

3TM
Teppo Mäkynen, rummut ja efektit / Jussi Kannaste, saksofoni / Antti Lötjönen, basso

Mopo
Linda Fredriksson, saksofoni / Eero Tikkanen, basso / Eeti Nieminen, rummut

Alder Ego
Joonas Leppänen, rummut / Jarno Tikka, saksofoni / Tomi Nikku, trumpetti / Teemu Åkerblom, basso

Bowman Trio
Tomi Nikku, trumpetti / Joonas Tuuri, basso / Sami Nummela, rummut

JT-Linen lauttalippu Kauppatorilta Lonnaan ja takaisin maksaa 4,5 €.

Lautan aikataulut

http://www.wejazz.fi