Paronilla synttärit Helsingissä ja Inarissa

1028
lukukertaa
Seppo "Paroni" Paakkunainen ja Nils-Aslak Valkeapää.

Paroni Paakkunainen juhlistaa omia 70-vuotispäiviään Etnosoi!ssa Nils-Aslak Valkeapää -juhlakonsertin yhteydessä 7.11. Helsingissä ja 9.11. Inarissa. Vaikka illan ”tähtenä” loistaakin vuonna 2001 kuollut Nils-Aslak, jonka syntymästä tulee tänä vuonna myös kuluneeksi 70 vuotta, temaattisesti Paronin juhlinta läheisen kollegansa ja ystävänsä, Nils-Aslakin juhlakonsertissa on tietysti enemmän kuin luontevaa. Paroni toimii myös konsertin taiteellisena johtajana.

Näiden kahden muusikon ja taiteilijan yhteisjuhlinnassa mukana lavalla ovat mm. Esa Kotilainen, Ilpo Saastamoinen, Matti Kontio, Eerik Siikasaari ja Rune Leskinen sekä Johan Anders Bær, Ulla Pirttijärvi ja Niko Valkeapää.