TTT-Klubin kevään musiikkiohjelmisto julki

1063
lukukertaa
Lithium kuuluu TTT-klubin kevään jazz-esiintyjiin.

TTT-Klubin musiikkiesitykset tammikuusta toukokuulle 2019 on avattu ennakkomyyntiin. Keikkoja ja konsertteja on luvassa kevätkauden lauantai-iltoihin yhteensä 15, joista noin puolet on ensivierailuja.

TTT-Klubi on Tampereen Työväen Teatterin 240-paikkainen ravintolanäyttämö. Musiikkiesitysten täyttöaste on jo viiden vuoden ajan ollut keskimäärin 80 %. Määrällisesti TTT-Klubilla nähdään eniten teatteriesityksiä, toiseksi eniten musiikkiesityksiä ja kolmanneksi eniten stand up -klubeja.

Kevätkauden musiikkiohjelmistoon sisältyy kaksi blues-vierailua. Urallaan yhä suurempien salien artistiksi nousua tekevä Ina Forsman yhtyeineen esiintyy levynjulkaisukonsertissa 12.1. Parisen kuukautta myöhemmin lavalle nousee raikasta lauluosaamista ja rautaista bändikokemusta yhdistävä Emilia Sisco & Helge Tallqvist Band 16.3. – yhtyeen ohjelmisto koostuu bluesin, R&B:n ja soulin suunnilta.

Pianisti Alexi Tuomarilan ja portugalisen kitaristin Andre Fernandesin johtama Lithium on kevään ensimmäinen jazz-esiintyjä 2.2. Kansainvälinen kvartetti kiertää kuluvana syksynä mittavasti Espanjassa. New Yorkissa tätä nykyä asuva kontrabasisti ja säveltäjä Kaisa Mäensivu ottaa Kaisa’s Machine -yhtyeensä vieraaksi Severi Pyysalon 23.3. Mäensivu on alle kolmekymppisten jazzareiden kohutuimpia nimiä, ja konsertista on lupa odottaa antoisaa katsausta Suomi-jazzin nykytilaan. Kevätkauden päätteeksi esiintyy jazz-yleisön suosikkiartisti Timo Lassy yhtyeineen 18.5.

Eri musiikkityylejä progressiivisella otteella yhdistelevät artistit kuuluvat olennaisena osana TTT-Klubin ohjelmistoon. Yhdeksänhenkinen kokoonpano Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast juhlistaa 15-vuotista taivaltaan kiertuekonsertilla 19.1. Settilistassa on One Size Fits All -levy kokonaisuudessaan, muiden Zappa-klassikoiden lomassa. 22-Pistepirkon ja Ricky-Tick Big Bandin nokkamiehet PK Keränen ja Valtteri Pöyhönen ovat perustaneet uuden duo-kokoonpanon, jonka skaala ulottuu herkästä räjähtävään. Heidän esityspäivänsä on 16.2. Etnosta ja rockista voimansa ammentava Pekko Käppi & K:H:H:L pitää TTT-Klubilla levynjulkaisukonserttinsa 30.3. Tinkimätöntä kulttisuosiota nauttiva underground-bändi Circlesaapuu ensivierailulle 6.4.

Lauluntekijän taide pääsee oikeuksiinsa TTT-Klubin tunnelmallisessa ja intiimissä tilassa. Aiemminkin tällä näyttämöllä koeteltuja artisteja ovat keväällä Samae Koskinen (9.2.), Maarit ja Sami Hurmerinta Duo (23.2.), Dave Lindholm (9.3.), sekä Jarkko Martikainen (13.4.). Nuoremman polven indie-artistien bändikeikkoina soivat loppukeväästä Iisa (27.4.) ja Litku Klemetti (11.5.).

TTT-Klubin lippuja voi ostaa ennakkoon verkosta, TTT:n lippumyymälästä sekä Lippupisteen toimipisteistä. Lippuja myydään myös esitysiltana ovelta, mikäli esityksessä on tilaa.

TTT-Klubin musiikkiesitykset keväällä 2019
12.1. Ina Forsman (levynjulkaisu) 18 €
19.1. Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast 18 €
2.2. Lithium (FIN–POR) 18 €
9.2. Samae Koskinen 14 €
16.2. PK Keränen & Valtteri Pöyhönen 18 €
23.2. Maarit ja Sami Hurmerinta Duo 20 €
9.3. Dave Lindholm 18 €
16.3. Emilia Sisco & Helge Tallqvist Band 20 €
23.3. Kaisa’s Machine feat. Severi Pyysalo 18 €
30.3. Pekko Käppi & K:H:H:L (levynjulkaisu) 14 €
6.4. Circle 18 €
13.4. Jarkko Martikainen 18 €
27.4. Iisa 18 €
11.5. Litku Klemetti 18 €
18.5. Timo Lassy 25 €

Lue lisää esityksistä
http://www.ttt-teatteri.fi/ttt-klubii