Jussi Fredriksson Triolta vinyylikokoelma

2611
lukukertaa

Kansainvälisesti kiitellyn Jussi Fredriksson Trion tyylikkäälle vinyylille on koottu parhaat palat yhtyeen kahdelta ensimmäiseltä julkaisulta. Albumikokonaisuuden tuorein !-levy sai täydet viisi tähteä arvostetun All About Jazz -lehden arviossa. Kotimainen media taas nosti trion debyyttilevyn ? vuoden parhaiden julkaisujen joukkoon. Suomijazzin huippujen esittämää pianotriojazzia saadaan kuulla nyt myös lämminsoundisena vinyylinä!

”Finely honed collection of tunes and, even if it comes in just under forty minutes in total, is a delightful journey into this composer´s melodic world”

–  All About Jazz *****

“Jussi Fredriksson Trio edustaa yhtyesoiton korkeampaa astetta, jossa kolmen taitavan yksilön sijaan puhuu yksi yhtenäinen organismi. Kolme soittajaa synnyttää yhden mielentilan, ajatuksen. Se on komeaa kuultavaa.”

– Soundi ****

Jussi Fredriksson Trio: !+? (LP)
Fredriksson Music
Jakelu Suomessa: Playground Music

Jussi Fredriksson – piano
Jori Huhtala – basso
Mika Kallio – rummut

A-puoli:
1.      Spy
2.      Brick By Brick
3.      Action
B-puoli
1.      Aei-Man Kaeki
2.      Uuno Walk
3.      Keep It Real
4.      Chat With a Bass Drum

Sävellykset ja tuotanto: Jussi Fredriksson