TTT-Klubin musiikkisyksy julki

1105
lukukertaa
Eero Koivistoisen kvartetti soittaa TTT-klubilla joulukuussa.

Musiikkiohjelmisto TTT-Klubin syyskaudelle on pääpiirteissään valmis. Tavoitteena on jälleen tarjota yleisölle laadukkaita esityksiä oman lajinsa kiinnostavimmilta artisteilta viihtyisässä klubimiljöössä, jossa illan esitys on päähuomion kohteena. Ohjelmisto halutaan pitää tuoreena ja vaihtelevana, ja syksyn musiikkivierailijoista yli puolet esiintyykin TTT-Klubilla ensimmäistä kertaa.

Omaleimaisen jännittävät indie-nimet Lau Nau ja Color Dolor aloittavat syyskauden 22.9. Nousujohteista uraa rakentavia uusia artisteja edustavat syksyllä myös mm. laulaja-lauluntekijät Antti Autio yhtyeineen ja Laura Moisio duoineen (24.11.) sekä Iranin kurdiveljesten Marouf ja Gian Majidin johtama maailmanmusiikkiyhtye BaranBand (10.11.). Rohkeaa räppiä, sanataidetta ja lukemattomia musiikillisia vaikutteita on luvassa Asa & Bandin (6.10.) ja Palefacen (1.12.) keikoilla.

Syyskauden jazz-vierailuista odotetuimpia on Emma Salokoski & Jarmo Saari Duo – useita kertoja TTT-Klubilla menestyksekkäästi vieraillut Salokoski näyttäytyy nyt uudessa valossa, kun Saaren persoonalliset kitarasovitukset tuovat uusia sävyjä tuttuihin lauluihin (20.10.). Huippuvireessä jatkava saksofonistilegenda Eero Koivistoinen kvartetteineen saapuu uusintavierailulle 8.12. Äärimmäisen omaperäinen muusikko, jazzin kapinallinen Mikko Innanen tuo TTT-Klubille poleemisen Maakuntalaulu-uudistus -konserttinsa 11.10.

Yleisön aina liikkeelle saavia konkariartisteja syksyn ohjelmistossa ovat Jonna Tervomaa(29.9.), M.A. Numminen & Pedro Hietanen (1.11.) ja Sir Elwood Duo (3.11.). 35-vuotistaiteilijajuhlaansa TTT-Klubilla viettää tinkimätön tamperelainen bluesmies Jussi Raulamo 27.10. Hänet nähdään illan aikana kahden kokoonpanon keulilla: Jo’ Buddy’s Trio Riot ja Jo’ Buddy & Down Home King III feat. Nieminen.

Bruce Springsteenin musiikki soi 17.11. tribuuttikonsertissa, kun seitsenhenkinen The Ghost of Bruce Sprinsteen & The E Street Band ”pomottaa” hikisesti, svengaavasti ja käsinkosketeltavan autenttisesti. Syyskauden päätteeksi TTT-Klubilla soi joulukonsertti Seimiyö13.12. Siinä herkkävaistoiset taiteilijat Johanna Iivainen, Maria Kalaniemi, Mikko Iivanainenja Timo Alakotila esittävät rakastetuimpia joulun sävelmiä omilla upeilla sovituksillaan. Konsertti on osa laajaa Suomen-kiertuetta.

Liput syksyn musiikkiesityksiin ovat myynnissä. TTT-Klubin lippuja voi ostaa ennakkoon verkosta sekä Tampereen Työväen Teatterin lippumyymälästä (Hämeenpuisto 32) ja Lippupisteen toimipisteistä. Lippuja myydään myös ovelta, mikäli esityksessä on tilaa.

Lue lisää esityksistä:
http://www.ttt-teatteri.fi/ttt-klubi