Superposition Espoon Sellosalissa

96
lukukertaa
Kuva: Tero Ahonen.

Superposition on rumpali-säveltäjä Olavi Louhivuoren luotsaama kvartettikokoonpano, jonka debyyttilevy ilmestyi We Jazz Recordsin toimesta keväällä 2020. Bändissä mukana ovat Moposta tuttu Linda Fredriksson sekä Katu Kaikussa soittavat Adele Saurosja Mikael Saastamoinen.  

Kahden saksofonin, kontrabasson ja rumpujen muodostama nelikko esittää räjähdysaltista ja luovaa uutta jazzia. Yhtyeen musiikin sävyihin mahtuvat luontevasti niin tulinen freejazz kuin myös hymnimäisen kauniit balladitkin. Nopeasti livesuosikiksi esimerkiksi Pori Jazzissa noussut yhtye osoittaa uudella levyllä, että se pystyy siirtämään intensiteettinsä mainiosti myös studioon. Yhtye palkittiinkin aikaisemmin tänä vuonna Emma-gaalassa parhaasta jazz-albumista. 

Olavi Louhivuori (s. 1981) tunnetaan omaäänisenä rumpalina ja säveltäjänä, jonka muihin projekteihin kuuluvat mm. Svart Recordsille tehdyt soololevyt sekä maailmallakin mainetta niittänyt Oddarrang-yhtye. Lisäksi Louhivuori on tehnyt yhteistyötä mm. edesmenneen trumpetistilegenda Tomasz Stankon kanssa sekä lukuisissa laatuyhtyeissä kuten SUN Trio, Joona Toivanen Trio ja Elifantree. 

Konsertin liput ovat myynnissä Sellosalin katsomoon rajatulla yleisökapasiteetilla ja tapahtuma toteutetaan voimassa olevien viranomaisohjeiden mukaisin turvajärjestelyin.  


Superposition: https://www.facebook.com/superpositionmusic  

————————— 


To 16.9.2021 klo 19 Sellosali
Superposition
Kesto 1 h 

Liput 22/20 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi 

Sellosali, Soittoniekanaukio 1 A, Espoo 

…………………………………………….
 
Tapahtuma järjestetään voimassa olevia viranomaisohjeita noudattaen normaalia pienemmällä asiakasmäärällä ja numeroimattomilla paikoilla. Salihenkilökunta opastaa yleisöä paikan päällä. Lue lisää Sellosalin turvallisuustoimenpiteistä: www.sellosali.fi