Elokuun Summer Jazz Club livestriiminä Popparin lavalta 13.8. klo 19

185
lukukertaa
Aaro Laitinen Quintet.

Elokuun Summer Jazz Clubilla herkutellaan kitaravetoisen Dynamic Dynamicin ja jyväskyläläisen Aaro Laitinen Quintetin parissa!

Ilmassa on suuren juhlan tuntua, sillä pe 13.8. on myös ALQ:n debyyttialbumin julkaisupäivä ja juhlan kunniaksi Popparissa kuullaan koko albumi alusta loppuun.

Aaro Laitinen Quintet on vuonna 2020 perustettu Jyväskyläläinen yhtye, jonka sävelkielessä moderni jazz yhdistyy rikkaan rytmiikan kautta vaikutteisiin mm. progesta ja elektronisesta musiikista. Yhtyeen debyyttialbumin sävellykset kuvaavat pandemia-ajan elämää, ja kappaleiden sävyt vaihtelevatkin aurinkoisesta lauantaiaamun akustisesta sävystä myrskyisiin, jopa melko raskaisiin tunnelmiin.

Aaro Laitinen – piano/rhodes/syntetisaattorit
Kalle Keränen – saksofonit
Tuisku Lehtola – kitara
Hanna Turunen – sähkö-/kontrabasso
Vili Kallonen – rummut

Dynamic Dynamic on Helsinkiläisistä ammattimuusikoista koostuva fuusio -kvartetti. Kokoonpanon tyyli yhdistelee modernia hip hoppia ja rockia, flirttaillen yhtäaikaa jazz- ja r’n’b -perinteiden kanssa. Kvartetin soittajat ovat kaikki omalaatuisia oman instrumenttinsa virtuooseja, joiden keikat tarjoavat mukaansatempaavan ja ihmetyksen täyteisen kokemuksen.

Dynamic Dynamicin ensimmäinen albumi on valmistumassa kesän 2021 aikana, ja se julkaistaan saman vuoden aikana.

Jaakko Penttilä – kitara
Jere Mäntykangas – kitara
Samu Jaantila – basso
Tuomas Karlsson – rummut

—–

Vaan voiko livestriimikeikan rakentaa nollasta vuorokaudessa? Voi, jos on ihan pakko. Uusien rajoitusten vuoksi keikka lähetetään suorana livestriiminä Popparin lavalta klo 19 alkaen ❤️

Jotta kulttuurille saadaan edes hieman tukea, on lippuja myynnissä osoitteessa: https://live.virtualeventstudio.fi/summerjazzclub

Peruslippu (9,90€) oikeuttaa katseluun yhdeltä laitteelta ja kannatuslippu (30€) oikeuttaa katseluun viideltä (5) eri laitteelta.

Ohjeet katselukoodin tilaamiseen:
1. Klikkaa itsesi osoitteeseen https://live.virtualeventstudio.fi/summerjazzclub

2. Tilaa itsellesi valitsemasi lipputyypin koodi kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja painamalla ”siirry tilaamaan”

3. Järjestelmä ohjaa sinut eteenpäin ja kas vain, olet ostanut pääsyn kesän viimeiselle Summer Jazz Clubille