Nina Mya tähdittää Perjantain jazzklubia Jyväskylässä

173
lukukertaa
Heinäkuun jazzklubi on tribuutti Ninan yhdelle suurimmista idoleista – Carmen McRaelle. McRaen konstailematon ja aito tapa tulkita resonoi Myaan jo nuorena. Kuva: Teemu Mattson.

Jazz Jkl Collectiven klubin solistivieraana loistaa sielukkaan tummaääninen jazzlaulaja Nina Mya. Ihon alle menevistä tulkinnoistaan ja tyylipuhtaasta taituruudesta kiitelty laulaja on koostanut illan ohjelmiston Carmen McRaen levytyksistä esikuvaansa kunnioittaen, joten luvassa on tunnettuja ja vähän harvinaisempia jazzstandardeja McRaen alkuperäisversioiden hengessä!

Nina Mya (s.1989) on palkittu suomalainen jazzlaulaja, säveltäjä ja laulunopettaja. Hän on julkaissut oman yhtyeensä kanssa kolme albumia, joista viimeisin, Closure (2016), keräsi laajalti kansainvälistä huomiota. Neljäs soul- ja gospelvaikutteisempi pitkäsoitto ”Just Another Lonely Soul” julkaistaan 23.7. Oman yhtyeensä lisäksi Mya on esiintynyt mm. Jukkis
Uotilan, Iiro Rantalan, Jukka Eskolan, Timo Lassyn ja UMO Helsinki Jazz Orchestran kanssa.

Nina Mya – laulu
Tuomas Paukku – kitara
Marian Petrescu – piano
Pekka Törmänen – kontrabasso
Touko Ruokolainen – rummut

Perjantain jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Nina Mya  Ravintola Popparissa perjantaina 16.7. klo 19. Liput 15/10 €.

Tilaisuudessa on 100 hengen yleisörajoitus. Lippuja voi varata veloituksetta ennakkoon täältä.

Lue lisää keikasta.