Odd Brew’n esikoinen Kummapaahtoa on ulkona nyt!

273
lukukertaa

Säveltäjänä ja kosketinsoittajana, mutta myös musiikkitoimittajana tunnetun Santeri Kaipiaisen johtaman fuusiojazz-yhtye Odd Brew’n esikoisalbumi Kummapaahtoa ilmestyy tänään 28.5.2021 CD:nä ja suoratoistona.

Jyväskyläläis-helsinkiläisen kvintetin Odd Brew’n esikoinen  on kypsynyt vuosien varrella ennakkoluulottomasti mutta huolella valikoiduista raaka-aineista, kuten eurooppalaisesta nykyjazzista, länsiafrikkalaisista rytmeistä, klassisesta musiikista, progressiivisesta rockista ja listahittipopista.

Kokoonpano:
Santeri Kaipiainen – koskettimet
Vili Kallonen – rummut
Aapo Nieminen – kitara
Aki Saira – sopraano- ja alttosaksofoni
Hanna Turunen – kontra- ja sähköbasso

Odd Brew on perustettu Jyväskylässä vuonna 2015. Esikois-EP Koemaisto ilmestyi toukokuussa 2017 ja sen avausraita E12 pääsi saman vuoden kesäkuussa amerikkalaisen Modern Jazz Today -ohjelman soittoon yli 30 radiotaajuudelle. Uudella pitkäsoitolla omat sävellykset sekä lainakappaleen Laulu synnyinseudulle sovitus ovat yhtyeen perustajan, kosketinsoittaja Santeri Kaipiaisen kynästä. Kekseliästä kujeilua pirskahteleva luomus pullotettiin heinäkuussa 2020 Sonic Pump -studioilla.

ODD BREW: Kummapaahtoa

Eclipse Music CD/digi (ECD-2021138)

Julkaisupäivä 28.5.2021


TRACKLIST:
1. House of Brew
2. Askel eteen, kaksi taa
3. Cyclus
4. Fake Arm
5. Laulu synnyinseudulle
6. Yläkaupungin jytä
7. Nu Dagbe Dagbe Sato

ISRC: FIECL2000186…FIECL2000192