We Jazz 2020 peruuntuu koronaviruksen vuoksi

480
lukukertaa

Yli 20 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset kielletään Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella 23.11.-13.12.2020. Uusien määräysten vuoksi vuoden 2020 We Jazz -festivaali peruuntuu.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kokoama koronakoordinaatioryhmä on todennut 19.11. pääkaupunkiseudun olevan koronaepidemian leviämisvaiheessa. Tänään 20.11. Etelä-Suomen aluehallintovirasto tiedotti, että kaikkien yli 20 hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestäminen sisätiloissa kielletään Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella 23.11.–13.12.2020. Pandemiatilanteen vakavuuden ja uusien määräysten vuoksi 29.11.–5.12. järjestettäväksi suunniteltu We Jazz 2020 -festivaali peruuntuu.

”Raskain mielin hautaamme meille rakkaan tapahtuman, jota olemme yli vuoden valmistelleet. Olisimme halunneet tarjota yleisöllemme tänäkin vuonna valoa ja voimaa ajankohtaisesta jazzmusiikista ja olimme valmistelleet huolella turvallisen tapahtuman tähän poikkeusaikaan. Tilanne on kuitenkin haastava ja terveys menee luonnollisesti edelle,” kertoo We Jazz -festivaalin toiminnanjohtaja Katariina Uusitupa.

Tapahtumaan ostetut ennakkoliput voi palauttaa 20.1.2021 mennessä Tiketin verkkosivuilta löytyvällä [www.tiketti.fi/palautalippuja]lomakkeella. Tiketti pidättää palautuksesta lippukohtaisen palvelu- tai käsittelymaksun. Lipun voi halutessaan jättää palauttamatta, jolloin lipputulo jää tapahtuman järjestäjälle avuksi peruuntumisen aiheuttamien kulujen kattamiseen.

Vuodesta 2013 järjestetty We Jazz -festivaali järjestetään jälleen ensi vuonna, kun tapahtuman järjestäminen on turvallista. We Jazz -tiimi haluaa kiittää tapahtuman tukijoita, yhteistyökumppaneita, artisteja sekä lipunostajia, ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi seuraavalle festivaalille. Pidetään toisistamme huolta ja nähdään ensi vuonna!

Lippujen palautus: Tiketti.
Lisätiedot: We Jazz, press/at/wejazz.fi

#wejazz2020
http://facebook.com/wejazz/
http://instagram.com/wejazzhelsinki
http://twitter.com/wejazzhelsinki